De trouw trend van 2017 | What’s hot and what’s not!

14-03-2017

Trouwkaarten

Het jaar is net begonnen en de bruiloft voorbereidingen zijn alweer in volle gang en dat is te merken! Onze mailbox stroomt over met aanvragen voor trouwkaarten en de bestellingen vliegen de deur uit. Om jullie nog wat tips en inspiratie te geven voor jullie trouwkaart laten we graag je zien wat volgens ons dé trouwkaarten trends van 2017 zijn!

 

trend 2017 blush

TREND #1 YOU MAKE ME BLUSH

Pasteltinten zijn al heel wat jaren populair, maar de tint blush is dit jaar pas écht hot! De prachtige poederroze kleur blush een van dé trend kleuren van 2017. Een subtiele roze tint die prachtig matcht bij cleane zwart-wit typografie en die makkelijk door te voeren is door de gehele bruiloft. Geef de blush kleur net dat beetje extra luxe door deze te combineren met rosé goud. Super chique en helemaal on trend!

 

 

 

 

trend 2017 greenery kaarten

TREND #2 GREENERY

De frisse groene kleur Greenery is door Pantone uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017. En laat deze kleur nou prachtig zijn voor een bruiloft in back to nature stijl. Niet alleen laat je de natuur terug komen in je bruidsboeket, de tafelsetting en misschien zelf wel in je haar, maar ook op je trouwkaart. Denk aan klassieke olijftakjes of gecombineerd met bloemen. Laat ze drukken op Oud-Hollands papier, stop de kaarten in onze olijfgroene enveloppen en het plaatje is compleet!

 

 

 

 

trend 2017 goud

TREND #3 A TOUCH OF GOLD

Combineer goud voor een trendy en chique feeling! Super chique of klassiek gecombineerd met zwart-witte typografie. Met een touch of gold geef je je trouwkaarten net dat beetje extra! Door een ontwerp met goud te drukken op onze papiersoort Yvory Gold krijgt je kaart ook een subtiele gouden glitter en glans. Wil je echt all out gaan, kies dan voor een gouden envelop!

Natuurlijk is dit onze visie en moet je vooral kiezen voor kleuren en items die bij jullie passen! We snappen namelijk best dat niet élke man wild wordt van een blush kleurige bruiloft ;-)!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: