Made for Moments > Made for Memories voor uitvaartbegeleiders

Made for Memories voor uitvaartondernemers

Ben jij op zoek naar mooi en persoonlijk rouwdrukwerk wat je samen met de klant kunt maken?

Speciaal voor jou als uitvaartbegeleider hebben we de shop Made for Memories ingericht. In deze shop is alleen het live event rouw uitgelicht en heb jij toegang, samen met je familie tot alle designs. Vanuit Made for Moments worden alle kaarten ontworpen en geplaatst. Met een inlog en een account speciaal voor jou kun je toegang krijgen in deze rouwkaartenshop.

 

Een persoonlijk account

We bieden je als uitvaartondernemer een speciaal ‘reseller’ account aan. Met een speciaal reseller-account heb je de mogelijkheid om je eigen klanten te beheren, hun rouwdrukwerk te ontwerpen en de klant eventueel zelf de ontwerpen te laten personaliseren. Dit alles gebeurt via een volledig online proces en uiteraard met overzichtelijke facturatie. Maak gebruik van onze collecties rouwkaarten of plaats eigen ontwerpen online via de makkelijk te gebruiken online editor.

De voordelen en mogelijkheden

Online opmaaktool

Jouw klant, jij of samen met de klant makkelijk werken in onze opmaaktool. Zeer eenvoudig te gebruiken waarbij de mogelijkheden in het online ‘programma’ legio zijn. Je kunt kopiëren, plakken, vergroten, verkleinen, draaien en spiegelen. Je hebt keuze uit diverse lettertypen, kunt kleur kiezen uit het kleurenpalet of eigen kleuren toevoegen. Je kunt gebruik maken van een hulpraster, foto’s vervangen en uploaden. Werken met meerdere ‘lagen’ en je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende kaartsoorten.

 

Wat heb je nodig:

  • * Een laptop of iPad/tablet

  • * Mobiele internetverbinding

  • * Een uitvaartondernemers-account


Gebruik van collectie kaarten Made for Moments

Wij maken al ruim 18 jaar online kaarten voor elk levensmoment. Om ‘the circle of life’ compleet te maken hebben wij ook een uitgebreide collectie rouwkaarten. Deze collectie hebben we onderverdeeld in verschillende categorieën:

  • * Rouwkaarten
  • * Herinneringsprentjes
  • * Bedankkaarten
 

Elke categorie kent meerdere stijlen. Deze stijlen maken we aan de hand van de behoeftes van onze deelnemende uitvaartondernemers en de consument die rechtstreeks bij ons besteld. Made for Memories zet haar platform graag in om mooie kaarten te maken die een bijdrage leveren aan het rouwproces van familie en vrienden van de overledene.

Een eigen pagina met collectie kaarten 

Als uitvaartondernemer ken je de behoefte van de klant. Waarschijnlijk heb je een collectie kaarten gemaakt vanuit je eigen expertise die je graag wilt delen met de familie van de overledene. Wanneer je wilt samenwerken met Made for Memories krijg je een ondernemerspagina waarop je je eigen collectie kunt tonen. Deze pagina kun je inrichten met een eigen logo, telefoonnummer, tekst en eigen collectie kaarten. In de handleiding die je krijgt bij aanvang van het account staan ook alle technische specificaties beschreven zodat de beelden die je zelf maakt op het juiste formaat en met de juiste instellingen kunt maken en uploaden. Zodat overvul, resolutie en het uitlijnen van een spread helemaal klopt.

PDF mogelijkheden

Heb je het ontwerp samen met de familie online in onze ontwerptool gemaakt dan kun je een HR PDF bestellen wanneer je de kaarten zelf wilt printen. Deze PDF wordt gemaakt met de juiste technische specificaties die voor printers of digitale persen in te zetten is. Op het juiste formaat, met snijtekens en eventueel met een witmarge mocht je niet aflopend kunnen printen.

Drukwerk op factuur bestellen

Heb je het ontwerp samen met de familie online in onze ontwerptool gemaakt dan kun je het drukwerk via Made for Memories bestellen. Omdat je kunt werken met een uitvaartondernemer account kun je klanten toevoegen aan je eigen account Dat betekent dat zowel jij als de klant op factuur mag bestellen. De betaling loopt  altijd via de uitvaartondernemer.

Studio met DTP & Ontwerp

We willen je ontzorgen! En een bijdrage leveren aan mooie herinneringen in tijden van verdriet. Hoe we dat kunnen? In onze studio werken we met vormgevers en DTP’ers die elke dag kaarten vormgeven en luisteren naar de wensen van de klant. We zijn elke dag bereikbaar om je te helpen daar waar nodig is. We werken met een aantal standaard tarieven en kunnen op maat werken waar we vooraf een offerte voor sturen.

 

We komen graag met elkaar in contact:

Bel 06 - 5343 5151

Mail naar leonne@madeformoments.nl

Of vul onderstaand formulier in

Groet Leonne Albers