Envelop         Trouwkaart botanisch bloem watercolor duurzaam Trouwkaart botanisch bloem watercolor duurzaam
Made for Moments > Trouwkaarten duurzaam > Trouwkaart > Trouwkaart botanisch bloem watercolor duurzaam
Trouwkaart botanisch bloem watercolor duurzaam

vanaf € 2,05 per stuk
Bekijk prijzen en details

Bestel de 1e proefdruk voor € 1,00

VOOR
ACHTER
Trouwkaart botanisch bloem watercolor duurzaam
BINNEN

Omschrijving

Voor onze duurzame collectie hebben we ons laten inspireren door minimalistische designs en elementen uit de natuur. Bij deze kaart komt dit terug in de botanische elementen op watercolor achtergrond.

Maak het kaartje helemaal eigen door in de editor het kaartje gemakkelijk zelf aan te passen. Let hierbij wel op het volgende: zorg ervoor dat het inktgebruik beperkt blijft. Niet alleen om het kaartje zo duurzaam mogelijk te houden, maar ook omdat een volvlak kleur niet goed tot zijn recht komt op niet witte ondergronden, wat hierbij het geval is.

Deze save the date uitnodiging is onderdeel van de duurzame trouwkaarten collectie. Binnen deze collectie vind je kaarten die op een zo duurzaam mogelijke manier worden geproduceerd. Duurzaamheid zit hem hier o.a. in de papierkeuze, het gebruik van zo min mogelijk (afbreekbare) inkt en aanpassingen in het hele verzend- en handelingsproces. Lees daarover meer op op deze pagina.

Weetjes over duurzame kaarten:
• Binnen deze exclusieve collectie mag je kiezen uit slechts één papiersoort, namelijk: recycled Fedrigoni (papiersoort woodstock). Deze bestaat voor 20% uit katoen (FSC®) en voor 80% uit gerecyclede vezels (FSC®). Het papier heeft een lichtgele kleur met subtiele spikkels.

• We bieden speciaal voor deze lijn ook een duurzame envelop aan. Deze envelop is van PaperWise, dit is papier van A-kwaliteit en gemaakt van landbouwafval (bladeren en stengels) met 100% groene energie.

• Wanneer je een proefdruk bestelt van dit duurzame kaartje, ontvang je geen samples, informatiesheets of andere extra kaartjes. De proeforder bestaat enkel uit een voorbeeld van jullie kaartje. Verzonden in een verpakking die voor 70% uit gerecyclede materialen bestaat. 
Benieuwd hoe wij ons over het algemeen bezighouden met maatschappelijk verantwoord ondernemen? Lees daarover meer op op deze pagina.

Formaten en prijzen

Proefdruk vanaf € 1,00
14.8 x 21 cm vanaf € 2,05 p/st
1ᵉ proefdruk € 1,00
Vervolgproefdruk € 2,90
1 kaartje € 2,90
2 - 9 kaartjes € 2,80 p/st
10 - 49 kaartjes € 2,50 p/st
50 - 99 kaartjes € 2,40 p/st
100 - 199 kaartjes € 2,30 p/st
Vanaf 200 kaartjes € 2,05 p/st
Enveloppen
alle prijzen zijn incl. BTW.