Made for Moments > Webinar rouwdrukwerk online maken en bestellen

Webinar

Made for uitvaartondernemers

We nodigen je graag uit voor onze webinar. In 40 minuten nemen we je graag mee in alle mogelijkheden die Made for Moments te bieden heeft. Uiteraard is er veel ruimte voor vragen. Heb je de voorkeur voor een privé sessie, laat het ons gerust even weten. We plannen dan een afspraak en bespreken graag de mogelijkheden.

Contact opnemen

 

 

Maak kennis met Made for Moments voor uitvaartondernemers

"Wanneer het gaat over het maken van het rouwdrukwerk kiezen we vaak nog voor de traditionele weg: een kaart kiezen uit een digitaal boek of een kaart met foto. Tekst wordt uitgeschreven in een document en de DTP’er maakt de kaart op. Digitale proeven gaan op en neer tussen DTP’er, uitvaartondernemer en familie.

Met behulp van de online tool kan je bij Made for Moments zelf of samen met familie de rouwkaart maken. Een route waarbij je als uitvaartondernemer de regie behoudt en waarin je de familie meeneemt. Het proces van het samen maken wordt door velen als heel waardevol gezien. Maak kennis met onze prachtige collecties en ervaar zelf hoe eenvoudig je een kaart kunt maken en bestellen."

Leonne Albers

Nieuwe webinar datum

Dinsdag 16 februari 2021 13:00 uur

Aanmelden

Programma webinar

  • * Uitleg over de unieke rouwcollectie
  • * Het gebruik van de editor
  • * Hoe werkt de reseller module
  • * Drukwerk bestellen of PDF aanvragen
  • * Leveringsmogelijkheden
  • * Alle ruimte voor vragen

Duur: 40 minuten

 

Maak kennis met Made for Moments voor uitvaartondernemers