Made for Moments > Rouwkaarten service

Service & contact

Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 9.00 - 21.00 uur.
Per telefoon: 085 - 0438080
Per e-mail: rouw@madeformoments.nl

SPOEDnummer bellen

Service weekenddienst

Wij zijn er voor al je vragen, ook in het weekend van 9.00 - 21.00 uur. Je mag bellen, een berichtje sturen of contact opnemen via WhatsApp. Mochten we even niet kunnen opnemen of reageren, spreek de voicemail in of laat een bericht achter. Samen met jou of met de uitvaartverzorger die jullie bijstaat, kunnen we een mooie persoonlijke kaart maken voor het afscheid van jullie dierbare. Je kunt ons bereiken op SPOED nummer: 085 - 0438080.

Persoonlijke service, ontwerp op maat

Wij, team Made for Moments, willen je graag helpen bij het maken van de rouwkaart. Deze rouwkaart is een persoonlijke uitnodiging voor een laatste groet of afscheid. Vaak een moeilijke periode waarin je al heel veel moet regelen. Heb je vragen over levertijd, papiersoort, formaat of de mogelijkheid om samen met ons een kaart te maken, laat het ons weten. Lees hier meer over een rouwkaart op maat.

Direct verzenden naar geadresseerden

We bieden ook de mogelijkheid om de kaarten door ons te laten versturen. Dit gebeurt met rouwzegels en speciale rouw verzendenveloppen en deze worden apart aangeboden bij PostNL.

Veel gestelde vragen

Onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Veel gestelde vragen