Made for Moments > Proefdruk van jouw kaart | Made for Moments

Proefdruk informatie

We hebben verschillende mogelijkheden voor het bestellen van een proefdruk.

Proefdruk reguliere collectie

Bij Made for Moments kan je de eerste proefdruk voor € 1 bestellen. Dit is een echte afdruk van jullie ontworpen kaartje. Zo kan je de kwaliteit, formaat en papierkeuze zelf beoordelen voordat je de bestelling doet. Wil je hierna nog meer proefdrukken bestellen? Dat kan! Dan betaal je wel de stukprijs van het kaartje. Dit staat aangegeven in het bestelproces. Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 1-2 werkdagen. Naar België soms een week.

Dit ontvang je bij een proefdruk

● Echte afdruk van het ontwerp
● Envelop naar keus voor het kaartformaat
● Voorbeelden van alle 29 envelopkleuren
● Voorbeelden van de 7 papiersoorten

Proefdruk met folie

Kaarten met foliedruk staan in een speciale collectie geboortekaartjes met folie en trouwkaarten met folie. Na het ontwerpen van de kaart kan je een proefdruk aanvragen. Je ontvangt hierbij een setje met alle envelopkleuren. Als je meerdere proefdrukken wilt van verschillende folies kan je een kopie maken van de kaart en de kopie voorzien van een andere foliekleur. Je kan beide kaarten in één keer bestellen. De eerste proefdruk is €2,50, de proefdrukken daarna kosten € 4,95. Dit staat aangegeven in het bestelproces. Wil je van je huidige kaartje een foliekaart maken? Neem gerust contact met ons op! Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 2-3 werkdagen. Naar België soms een week.

Dit ontvang je bij een proefdruk

● Echte afdruk met folie
● Envelop naar keus voor het kaartformaat
● Voorbeelden van alle 29 envelopkleuren

Proefdruk met strikje of houten elementje

Mocht je een proefdruk bestellen van een kaart uit onze echte strikjes en houten vormpjes collectie, dan wordt het voorbeeld vormpje niet meegedrukt! Wil je graag weten hoe jouw proefdruk er uit komt te zien met een echt elementje? Bij het bestellen van de proefdruk of kaarten staat in het bestelproces de mogelijkheid om het voorbeeldsetje te selecteren. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Proefdruk niet ontvangen?

Het proefdruksetje ontvang je één keer. Heb je het setje met envelopkleuren,- en papiersoorten niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, dan sturen we het na.