Made for Moments > Proefdruk van jouw kaart | Made for Moments
samples
enveloppen
enveloppen

Proefdruk reguliere collectie

Proefdruk bestellen

Bij Made for Moments kan je de eerste proefdruk (zonder folie) voor een kennismakingsprijs van €1,00 bestellen. Dit is een echte afdruk van jullie ontworpen kaartje. Zo kan je de kwaliteit, formaat en papierkeuze zelf beoordelen voordat je de oplage besteld. Wil je hierna nog meer proefdrukken bestellen? Dat kan! Dan betaal je de stukprijs van het kaartje. Deze prijs staat aangegeven in het bestelproces. Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost verzonden. In Nederland wordt deze binnen 1-2 werkdagen bezorgd, in België binnen 5-7 werkdagen, indien je besteld op een werkdag of zondag voor 18.00 uur.

Dit ontvang je bij een proefdruk

  • Echte afdruk van het ontwerp
  • Envelop naar keuze in de juiste maat bij jouw kaart
  • Persoonlijk kaartje van één van ons
  • Drie mini-posters met foliedruk
  • Voorbeelden van alle envelopkleuren en papiersoorten

Proefdruk met folie

Proefdruk bestellen

Kaarten met foliedruk staan in een speciale collectie: geboortekaartjes met folie en trouwkaarten met folie. Na het ontwerpen van de kaart kan je een proefdruk aanvragen. Je ontvangt hierbij een setje met alle envelopkleuren en papiersoorten. Als je jouw ontwerp met verschillende foliekleuren wilt ontvangen, kan je een kopie maken van de kaart en de kopie voorzien van een andere foliekleur. Je kan beide kaarten in één keer bestellen. De eerste proefdruk (met folie) bieden we aan voor een kennismakingsprijs van €2,50. Voor alle volgende proefdrukken betaal je de stukprijs van het kaartje. Deze prijs staat aangegeven in het bestelproces. Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost verzonden. In Nederland wordt deze binnen 3-5 werkdagen bezorgd, in België binnen 5-7 werkdagen, indien je besteld op een werkdag of zondag voor 18.00 uur.

Dit ontvang je bij een proefdruk met folie

  • Echte afdruk van het ontwerp
  • Envelop naar keuze in de juiste maat bij jouw kaart
  • Persoonlijk kaartje van één van ons
  • Drie mini-posters met foliedruk
  • Voorbeelden van alle envelopkleuren en papiersoorten

Proefdruk van andere type kaartjes

Proefdruk met houten vormpje of satijnen strikje bestellen

Jouw kaartje wordt in principe zonder houten vormpje of satijnen strikje geleverd. Je kunt daarom zelf een samplesetje van de vormpjes of strikjes toevoegen aan je bestelling, om het kaartje compleet in het echt te ervaren!

Proefdruk van duurzaam kaartje bestellen

Onze duurzame kaarten worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd en verzonden. Bij de proefdruk van een duurzame kaart ontvang je daarom bewust geen flyer en samples. De prijs en levertijd staan gelijk aan een reguliere proefdruk.