Made for Moments > Enveloppen voor bij je geboortekaartjes | Made for Moments

Enveloppen geboortekaartjes bestellen

Voor alle kaartjes die we aanbieden, vind je hier een passende envelop. Wist je dat je envelop altijd nét iets groter moet zijn dan je kaartje? Als je een proefdruk bestelt, krijg je een voorbeeldsetje met veel van de envelopkleuren en kun je zien hoe de kleuren er in het echt uitzien.

Enveloppen vooraf bestellen
 

 

Trendkleur enveloppen

Made for Moments zorgt altijd voor collecties van het moment. Bijpassend aan de kaarten zijn ook trendkleur enveloppen verkrijgbaar. Een envelop in bijpassende kleur geeft het kaartje een complete uitstraling. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,30.

Enveloppen met glans

Deze enveloppen geeft een chique uitstraling met een metallic kleureffect. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,40.

Luxe enveloppen met gouden inlay

Een extra verrassing aan de binnenkant van de envelop. Beschikbaar voor 13 x 13 cm en 11 x 17 cm kaarten. Prijs per stuk €0,60.

Duurzame keus

De duurzame envelop is van gerecycled papier en heeft een bijpassende papiersoort. Jouw ontwerp op duurzaam papier? Mail ons gerust en wij passen het aan! De duurzame envelop is beschikbaar in formaat 15 x 10 cm. Prijs per stuk €0,30.

Blanco envelop

Een witte envelop is altijd een goede keus. Je kunt kiezen voor een standaard witte envelop of voor een transparante versie, dan schijnt het kaartje al iets door. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Witte envelop is prijs per stuk €0,25 en de transparant envelop is prijs per stuk €0,40.

Opvallende kleuren

Stralende felle kleuren enveloppen, dat is een feestje door de brievenbus. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,30.