1

Maak een gratis account aan

 

Een eigen account is ideaal om je favoriete design(s) op te slaan, later nog eens te bewerken en (na) te bestellen. Ook kunnen wij je makkelijk helpen als je een account hebt aangemaakt. In jouw 'eigen collectie' vind je alle opgeslagen designs terug. Handig!

2

Aan de slag

 

Navigeer via ons menu naar de juiste categorie kaarten en laat je inspireren door onze nieuwste collecties. Als je een design gekozen hebt, kan het ontwerpen beginnen.

3

Bewerk in de editor

 

In de editor kun je alle zijdes van het design bewerken. Kies de mooiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Natuurlijk kun je ook je eigen foto’s en teksten toevoegen. Maak jouw kaart uniek en persoonlijk! Lees alle tips voor het ontwerpen van je kaart op onze tips en advies pagina.

4

Check en bestel proefdruk

 

Klaar met ontwerpen? Sla het design op in je eigen collectie, zodat je 'm niet kwijt kunt raken. Dubbelcheck de inhoud van de kaart en bestel een proefdruk op een formaat en papiersoort naar keuze, zodat je het ontwerp in het echt kunt ervaren. Bij je bestelling ontvang je tevens een setje met samples van de verschillende papiersoorten en envelopkleuren.

5

Bestellen

 

Enveloppen | Bestel gemakkelijk je enveloppen vooraf, dan kan je vast beginnen met adressen schrijven. Handig bij geboortekaartjes!

Pakket | Ontvang de kaartjes, enveloppen en extra's thuis en verstuur ze zelf naar de geadresseerden.

Direct verzenden | Laat ons de kaarten in een envelop naar keuze versturen naar de geadresseerden. Upload de adressen in het adresboek van je account.

6

Deel je ervaring

 

Onverhoopt iets misgegaan, neem dan direct contact met ons op. We lossen het graag op. Bestelling goed ontvangen? Fijn! Laat je een review voor ons achter op Feedback Company? Je ontvangt automatisch een uitnodiging per mail.