Made for Moments > Geboortekaartjes jongen | Stoere ontwerpen met goudfolie

Geboortekaartjes jongen

Vier de geboorte van jullie zoon met de allermooiste geboortekaartjes. Gaan jullie voor een stoer geboortekaartje jongen? Of voelen jullie meer bij een clean en trendy geboortekaartje goudfolie? Bekijk de collecties of ga aan de slag met zelf geboortekaartje maken. Kies het geboortekaartje van jullie kleintje met gevoel.

Filters
0 items
koperfolie
goudfolie
zwartfolie
premium design
zwartfolie
goudfolie
kraft
kraft
houten kaartje
ronde hoeken
goudfolie
goudfolie
koperfolie
Houten kaartje
houten kaartje
goudfolie
goudfolie
Goudfolie
koperfolie
goudfolie
ronde hoeken
goudfolie
goudfolie
goudfolie
goudfolie
koperfolie
houten kaartje
houten kaartje
dik karton
dik karton
kraft
kraft
koperfolie
koperfolie
DIY FOTOLABEL
houten kaartje
houten kaartje
goudfolie
Goudfolie
goudfolie
goudfolie + lint
goudfolie
zilverfolie

Veelgestelde vragen

Kan ik het geboortekaartje van onze zoon zelf ontwerpen?

Ja, je kan bij Made for Moments het geboortekaartje zelf ontwerpen. Je kan er voor kiezen om te starten vanuit een compleet blanco kaartje. Je kan in de editor zelf teksten, lettertypes, achtergronden en kleuren toevoegen. Je kan het kaartje ook helemaal zelf maken door een bestaand kaartje uit de collectie zelf te bewerken. Dit werkt heel gemakkelijk, vooral wanneer je niet veel ervaring hebt met vormgeving. Kies een kaartje die het dichtst bij de stijl komt die jullie voor ogen hadden. Ga vervolgens in de editor aan de slag met het bewerken ervan. Kom je er niet uit of heb je simpelweg wat tips nodig? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Wat is de prijs van het geboortekaartje?

De prijs van het geboortekaartje hangt af van een aantal factoren, namelijk: welke papiersoort je hebt gekozen, het formaat van het kaartje, de afwerking en het aantal kaartjes dat je besteld. Er zijn namelijk een aantal luxe papiersoorten waar wij een meerprijs voor rekenen (dit communiceren wij duidelijk van te voren). Daarnaast kan je verschillende formaten kiezen; groot of klein, maar ook of je een enkel kaartje wilt of een dubbel kaartje wat je kan openklappen. Hoe meer papier, hoe duurder het kaartje. Wanneer je vervolgens kiest voor een luxe afwerking (denk aan stans of bijvoorbeeld goudfolie) heeft dit ook invloed op de uiteindelijke kostprijs. Als laatste is ook de grootte van de bestelling van invloed. Hoe meer kaartjes hoe lager de per stuk prijs van het kaartje.

Kan ik het geboortekaartje zelf aanpassen?

Ja, je kan het geboortekaartje heel gemakkelijk zelf aanpassen in de editor. Wil je weten hoe je daar komt? Volg daarvoor de volgende stappen: klik op het kaartje dat je wilt gaan bewerken. Klik op 'bewerk dit ontwerp'. Je komt nu al in de omgeving waarin je alles kunt aanpassen aan het kaartje. Wil je tekst veranderen? Klik dan op de tekst en wijzig rechts de tekst, lettertypes en kleuren. Wil je een element vervangen of toevoegen? Kies dan voor 'afbeeldingen en versieringen' of 'achtergrond'. Tip: vergeet tussentijds je nieuwe ontwerp niet op te slaan. Kom je er niet uit of heb je ergens hulp bij nodig? Neem gerust contact met ons op.

Hoe moet ik het geboortekaartje bestellen?

Wanneer je helemaal tevreden bent over je creatie, kan je onderin op de knop 'voorbeeld bekijken' drukken. Ga je akkoord met het voorbeeld, kies dan voor 'verder met bestellen'. Je komt op deze manier vanzelf in het bestelproces. We leggen een aantal keuzes aan je voor en je komt zo vanzelf bij de eindafrekening terecht. We adviseren altijd een proefdruk te bestellen alvorens je de eindorder (pakket ontvangen) besteld.

Kan ik ook een geboortebord bij jullie bestellen?

Ja, je kan bij Made for Moments geboorteborden bestellen. Ben jij ook helemaal verliefd op het kaartje geworden wat je hebt gemaakt voor de geboorte van jullie kleine man? Laat het de hele buurt weten en bestel in stijl van het geboortekaartje een geboortebord. Deze is makkelijk te bevestigen en ook weer gemakkelijk te verwijderen van het raam.

Hoe verzend ik de geboortekaartjes?

De meeste bestellers kiezen ervoor om de kaarten + enveloppen thuis te laten bezorgen en ze vervolgens zelf te verzenden naar vrienden en familie. Wil jij ontzorgd worden? Maak dan gebruik van onze direct verzenden service. Geef ons (in excel) de adressenlijst en wij verzorgen de complete verzending van de geboortekaartjes. Wist je dat je bij ons vooraf al de enveloppen kan bestellen? Laat deze naar jouw thuis bezorgen en schrijf van tevoren al alle adressen op de enveloppen. Wanneer jullie kleine mannetje geboren is, hoef je alleen nog maar de kaarten in de enveloppen te steken en ze op de post te doen.

Filters
Wis alle filters
Kaartvorm
Foto
Collectie
Luxe afwerking
Elementen