Made for Moments > Prijzen

Prijzen & Betaling

Made for your service

Proefdruk

We adviseren altijd om een proefdruk te maken van je kaart om het ontwerp in het echt te kunnen beoordelen. We bieden de eerste proefdruk voor €1 aan. Je kan daarna meerdere proefdrukken bestellen, daarvoor betaal je de stukprijs van het kaartje. Een proefdruk met folie kost €2,50 en de tweede proefdruk €4,95. Proefdrukken met stans kosten €4,95 per stuk.

Kaartprijs reguliere collectie

Op de pagina van de door jou gekozen kaart kan je gemakkelijk met de prijscalculator de prijs per stuk en de totaalprijs berekenen. De prijs wordt gebaseerd op het formaat en de hoeveelheid kaarten die je bestelt en je keuze voor de verschillende papiersoorten en envelopkleuren.

Kaartprijs goudfolie, zilverfolie en koperfolie collectie

Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. Er geldt een minimale oplage van 10 kaarten. We bieden een eerste proefdruk met folie aan voor €2,50 en een tweede voor €4,95. Wij adviseren om altijd een proefdruk te bestellen voordat je de oplage bestelt. Een proefdruk laat je precies zien wat de kwaliteit is van ons drukwerk, de folie en natuurlijk je ontwerp op het papier naar keuze.

Kaartprijs stans collectie

Kaarten met stans (afwerking van het kaartje met een uitsnede) kan je niet zelf bestellen via de website. We hanteren een andere werkwijze dan de andere collecties. Alle communicatie en het bestellen van de kaartjes gaat via de e-mail met de Studio. Bestel een proefdruk van een kaartje met een uitsnede van jullie eigen ontwerp voor €4,95. Lees hier meer over de werkwijze en de prijzen.

Prijsstaffel

Made for Moments berekent haar prijzen aan de hand van de oplage per versie. Wij hanteren de volgende staffels: 5 - 49 kaarten,  50 - 99 kaarten, 100 - 199 kaarten en 200+. Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. 

Papiersoorten

Voor kaarten uit de reguliere collectie zijn de papiersoorten Fotokaart, Natuurkarton, Zijdeglans en Biotop in de prijs verwerkt. Onze luxe papiersoorten, Ivory Gold, Oud-Hollands en Parelmoer hebben een toeslag van €0,10 tot €0,40, afhankelijk van het formaat. Met de prijscalculator op de productpagina van de kaart kan je de exacte prijs berekenen. Voor kaarten met een folie-afwerking is Coated Karton de standaard papiersoort en heeft de luxe papiersoort Linnen een toeslag op de prijs.

Extra's

Kaarten zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een echt strikje en houten elementje. Let op: dit gaat (nog) niet samen met de directe verzendservice naar geadresseerden.

Extra
Aantal
Prijs
6 kleuren
€ 1,95
25 stuks
€ 6,25
3 elementjes
€ 1,95
25 stuks
€ 5,50
36 stuks
€ 4,95

Satijnen strikjes (keus uit 6 kleuren) - 25 stuks - €6,25

Voorbeeldsetje strikjes - 6 kleuren - €1,95

Houten elementjes (keus uit 3) - 25 stuks - €6,25

Voorbeeldsetje houten elementjes - 3 elementjes - €1,95

Sluitzegels rond - 25 stuks - €5,50

Sluitzegel hartjes - 36 stuks - €4,95

Enveloppen

Er worden niet standaard enveloppen bij de kaarten geleverd. Bekijk hier ons assortiment. Onze tip: je kan je enveloppen vooraf bestellen.

COLLECTIE ENVELOPPEN
FORMAAT
PRIJS
Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm
€ 0,25
Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm
€ 0,30
Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm
€ 0,40

Witte enveloppen - alle formaten, met uitzondering van 8x8cm - €0,25

Gekleurde enveloppen - alle formaten, met uitzondering van 8x8cm - €0,30

Luxe enveloppen - alle formaten, met uitzondering van 8x8cm - €0,40

Verzendkosten

Vanaf € 20 wordt je bestelling gratis bezorgd. Onder de €20 zijn de verzendkosten € 1,95. 

Direct verzenden naar geadresseerden

Per geadresseerde zijn de kosten voor de verzendservice €1,25 per kaart (exclusief de kaartprijs). Verzending buiten Nederland kost €1,82 per kaart (exclusief kaartprijs). De prijs is als volgt opgebouwd: kaart in envelop steken + etiket printen en plakken op de envelop + postzegel (of geboortezegel op de envelop plakken + kaartjes op de post doen. Lees hier meer over.

Korting of acties

Made for Moments maakt geen gebruik van kortingscodes of (tijdelijke) acties.

Betalingsmogelijkheden

iDeal

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Creditcard

Met MasterCard en Visa kun je gemakkelijk betalen. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Mister Cash

Wij hebben een koppeling met Mister Cash. Je betaling komt direct binnen en we kunnen meteen de kaartjes gaan drukken.

Achteraf betalen (Klarna)

Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt je een factuur per e-mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Wil je gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij je alleen om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of je achteraf kunt betalen en tot welk bedrag je een aankoop achteraf kunt betalen. Betaal je jouw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Betaal je daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor jouw rekening). Heb je vragen over je betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Je kunt Klarna bereiken via: 020 – 80 82 852.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: