Made for Moments > Prijzen

Prijzen & Betaling

Made for Moments biedt reguliere kaarten en luxe kaarten aan. Er zijn vele mogelijkheden om de kaart te maken die bij je past! Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Kaartprijs

Proefdruk

We adviseren altijd om een proefdruk te maken van je kaart om het ontwerp in het echt te kunnen beoordelen. We bieden de eerste proefdruk voor €1 aan. Je kan daarna meerdere proefdrukken bestellen, daarvoor betaal je de stukprijs van het kaartje en verzendkosten van €1,95. Een proefdruk met folie kost €2,50 en de tweede proefdruk €4,95 exclusief verzendkosten. Proefdrukken met stans kosten €4,95 per stuk.

 

Reguliere collectie

Op de pagina van de door jou gekozen kaart kan je gemakkelijk met de prijscalculator de prijs per stuk en de totaalprijs berekenen. Er geldt een minimale oplage van 5 kaarten. De prijs wordt gebaseerd op het formaat en de hoeveelheid kaarten die je bestelt en je keuze voor de verschillende papiersoorten en envelopkleuren.

Folie collectie

Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. Er geldt een minimale oplage van 5 kaarten. We bieden een eerste proefdruk met folie aan voor €2,50. Wij adviseren om altijd een proefdruk te bestellen voordat je de oplage bestelt. Een proefdruk laat je precies zien wat de kwaliteit is van ons drukwerk, de folie en natuurlijk je ontwerp op het papier naar keuze.

Houten kaartjes collectie

Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. Er geldt een minimale oplage van 5 kaarten. We bieden een eerste proefdruk op echt berkenhout aan voor €2,50. Wij adviseren om altijd een proefdruk te bestellen voordat je de oplage bestelt. Een proefdruk laat je precies zien wat de kwaliteit is van ons drukwerk, het materiaal en natuurlijk jouw ontwerp.

Duurzame collectie

Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. Er geldt een minimale oplage van 20 kaarten en er is een bewuste keuze voor papiersoort en formaat. De prijs wordt dus gebaseerd op het aantal kaartjes dat je bestelt.

Stans collectie

Kaarten met stans (afwerking van het kaartje met een uitsnede) kan je niet zelf bestellen via de website. We hanteren een andere werkwijze dan de andere collecties. Alle communicatie en het bestellen van de kaartjes gaat via de e-mail met de studio. Bestel een proefdruk van een kaartje met een uitsnede van jullie eigen ontwerp voor €4,95. Lees hier meer.

Prijsstaffel / korting

Made for Moments maakt geen gebruik van kortingscodes of (tijdelijke) acties. Prijzen worden berekend aan de hand van de oplage per versie. Wij hanteren de volgende staffels: 5 - 49 kaarten,  50 - 99 kaarten, 100 - 199 kaarten en 200+. Hoe meer kaartjes, hoe lager de stuksprijs. Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs. 

Aan wat voor bedrag moet ik denken?

Waarschijnlijk heb je bovenstaande vraag aangeklikt, omdat je je aan het oriënteren bent op onze site. Leuk! De kostprijs van een kaartje wordt bepaald door een aantal factoren, namelijk: het formaat, het aantal stuks en de papierkeuze. Om je toch een concreter beeld te geven van wat een kaartje gemiddeld kost hebben we een aantal voorbeeld-oplages op een rijtje gezet.

BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

Papiersoorten

Reguliere papiersoorten

Voor kaarten uit de reguliere collectie heb je keuze uit 7 verschillende papiersoorten. Voor de foliekaarten heb je keuze uit 2 papiersoorten. Bereken met de prijzencalculator op de productpagina van de kaart de totaalprijs.

Speciale papiersoorten

Naast de reguliere, luxe en folie papiersoorten, hebben we ook nog een aantal speciale materialen. Denk aan dik karton, berkenhout en kraft. Op deze pagina lees je er alles over.

 

Extra's

Satijnen strikjes

We hebben 6 kleuren, namelijk peach, blauw, roze, mintgroen, olijfgroen en goud. Een zakje kost €6,25 en bestaat uit 25 strikjes. Op elk strikje zit een handig plakstripje zodat deze makkelijk op jouw kaart te bevestigen is. De strikjes zijn ongeveer 2 cm breed en 2-2,5 cm hoog. Op dit moment gaan extra's nog niet samen met directe verzending. Bekijk product.

Satijnen strikjes voorbeeldsetje

Er worden niet standaard strikjes bij een kaart geleverd. Bij de proefdruk kan je in het bestelproces een voorbeeldsetje van de strikjes bestellen. Het voorbeeldsetje bevat 6 kleuren strikjes en kost €1,95.

Houten vormpjes

We hebben 3 soorten vormpjes namelijk; houten sterretjes, houten strikjes en houten hartjes. Een zakje bestaat uit 25 elementjes en kost € 6,25. Op elk houten elementje zit een handig plakstripje zodat deze makkelijk op jouw kaart te bevestigen is. De sterretjes & strikjes zijn op hun breedst 1,5 cm, de hartjes 1 cm. Op dit moment gaan extra's nog niet samen met directe verzending. Bekijk product.

Houten vormpjes voorbeeldsetje

Er worden niet standaard elementjes bij een kaart geleverd. Bij de proefdruk kan je in het bestelproces een voorbeeldsetje van de houten vormpjes bestellen. Het voorbeeldsetje bevat een houten sterretje, houten strikje, een houten hartje en kost €1,95.

Sluitstickers collectie

Sluitstickers kosten € 5,50 per vel à 25 stuks van 35mm. Geprint op mat papier. Op dit moment gaan extra's nog niet samen met directe verzending. Bekijk de hele collectie.

 

Enveloppen

Witte enveloppen

De witte envelop is onze standaard envelop en kost €0,25. Als je een proefdruk bestelt, krijg je een voorbeeldsetje met al onze envelopkleuren en kun je zien hoe de kleuren er in het echt uitzien.

Gekleurde enveloppen

we hebben vele kleuren enveloppen, de enveloppen kosten €0,35 per stuk. Als je een proefdruk bestelt, krijg je een voorbeeldsetje met al onze envelopkleuren en kun je zien hoe de kleuren er in het echt uitzien.

 

Exclusieve enveloppen

De exclusieve enveloppen zijn verkrijgbaar als parelmoer, transparant, goud en zilver. De exclusieve enveloppen kosten €0,45 per stuk.

Luxe enveloppen met gouden inlay

De luxe enveloppen met gouden inlay zijn verkrijgbaar in zand, wit, oud roze en petrol. Deze zijn enkel verkrijgbaar voor 13x13 cm kaarten. De enveloppen kosten €0,60 per stuk.

Eco envelop

Onze duurzame geboortekaartjes is een kaartcollectie met bewuste keuzes. De bijpassende envelop is met 100% groene energie gemaakt van landbouwafval (bladeren en stengels).

 

Verzending

Verzendkosten proefdruk

We rekenen bij de eerste proef geen verzendkosten. Je kan uiteraard altijd meer proeven bestellen, dan wordt er €1,95 verzendkosten gerekend.

Verzendkosten

Wij rekenen verzendkosten bij iedere order, behalve de eerste proefdruk. Voor verzending binnen Nederland, België en Duitsland geldt €4,95 standaard. Voor een pakket (vanaf 50 stuks) binnen NL, BE en DE €5,95. Voor alle andere landen geldt €11,95 standaard en bij een pakket (vanaf 50 stuks) €14,95.

Direct verzenden naar geadresseerden

Per geadresseerde zijn de kosten voor de verzendservice €1,44 per kaart (exclusief de kaartprijs). Verzending buiten Nederland kost €1,90 per kaart (exclusief kaartprijs). De prijs is als volgt opgebouwd: kaart in envelop steken + etiket printen en plakken op de envelop + postzegel (of geboortezegel op de envelop plakken + kaartjes op de post doen. Lees hier meer over.

 

Betalingsmogelijkheden

iDeal

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Creditcard

Met MasterCard en Visa kun je gemakkelijk betalen. Deze betaling wordt direct verwerkt zodat wij de bestelling in productie kunnen nemen.

Mister Cash

Wij hebben een koppeling met Mister Cash. Je betaling komt direct binnen en we kunnen meteen de kaartjes gaan drukken.

Achteraf betalen (Klarna)

Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Deze betaaloptie kost €1,95. Klarna stuurt je een factuur per e-mail, zodra jouw bestelling is verzonden. Je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Wil je gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij je alleen om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of je achteraf kunt betalen en tot welk bedrag je een aankoop achteraf kunt betalen. Betaal je jouw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvang je een herinnering per e-mail. Betaal je daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor jouw rekening). Heb je vragen over je betaling, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Je kunt Klarna bereiken via: 020 – 80 82 852.

 

Factuur / zakelijk

Zakelijk account aanvragen

Made for Moments is een shop voor consumenten, waar we kaarten en bijpassende kaarten voor de life events verkopen. Zakelijk bestellen is mogelijk als het om een life event van het bedrijf gaat, zoals een 10-jarig bestaan. We bieden je dan de mogelijkheid om op factuur te bestellen. Wil je een zakelijke bestelling bij ons plaatsen? Vraag dan voorafgaand je bestelling een zakelijk account aan! Door dit formulier in te vullen, kunnen wij je gemakkelijk en snel verder helpen. Je ontvangt dan de volgende maand je factuur per mail met de juiste gegevens erop.

Gegevens op je factuur

Ons bestelproces is geautomatiseerd. Dat wil zeggen dat de factuur uit jouw bestelling gegenereerd wordt en wij hier geen handmatige handelingen aan hebben. Dit is snel voor jou als klant, maar ook correct als het gaat om gegevens. Wij kunnen deze niet aanpassen. De gegevens die je invult bij de bestelling, komen ook op je factuur te staan. Wil je jouw btw-nummer op de factuur? Vul deze dan in bij de extra adresregel in het bestelproces.

Factuur downloaden

Je kunt de factuur van jouw bestelling als PDF downloaden in je account. Ga naar ‘Bestellingen’, waar jouw bestelling(en) zichtbaar zijn. Aan de rechterkant van de bestelinformatie zie je een PDF-icoon staan. Door hierop te klikken, wordt jouw factuur gedownload!