Made for Moments > Enveloppen

Trendkleur enveloppen

Made for Moments zorgt altijd voor collecties van het moment. Bijpassend aan de kaarten zijn ook trendkleur enveloppen verkrijgbaar. Een envelop in bijpassende kleur geeft het kaartje een complete uitstraling. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,38.

Enveloppen met glans

Deze enveloppen geeft een chique uitstraling met een metallic kleureffect. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,45.

Luxe enveloppen met gouden inlay

Een extra verrassing aan de binnenkant van de envelop. Beschikbaar voor 13 x 13 cm en 11 x 17 cm kaarten. Prijs per stuk €0,60.

Witte envelop met goudfolie print

Heb jij een kaart met goudfolie? Maak het compleet met een stijlvolle envelop met goudfolie hartjes of stipjes. Deze enveloppen zijn nieuw en beschikbaar in de maten 14 x 14 cm en 11 x 22 cm. Prijs per stuk €0,60.

Duurzame keuze

De duurzame envelop is van gerecycled papier en heeft een bijpassende papiersoort. Jouw ontwerp op duurzaam papier? Mail ons gerust en wij passen het aan! Beschikbaar voor 13 x 13 cm en 11 x 17 cm kaarten. Prijs per stuk €0,38.

Blanco envelop

Een witte envelop is altijd een goede keus. Je kunt kiezen voor een standaard witte envelop of voor een transparante versie, dan schijnt het kaartje al iets door. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Witte envelop is prijs per stuk €0,27 en de transparant envelop is prijs per stuk €0,45.

Rouw envelop

Het versturen van rouwpost is herkenbaar met een rouwrandje op de voorkant van de envelop. Wit past bij elke papiersoort. Biotop heeft een bijpassende papiersoort. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,45.

Opvallende kleuren

Stralende felle kleuren enveloppen, dat is een feestje door de brievenbus. Voor alle kaartformaten zijn deze enveloppen beschikbaar. Prijs per stuk €0,35.

Nieuw | Enveloppen met design

Hoe tof is dat? Een envelop in hetzelfde design als je kaart. Het kan nu! Kies een kaart uit de collectie of vraag gemakkelijk het ontwerp van jullie kaartje aan. Formaat 14 x 14 cm. Prijs per stuk €0,75.