Made for Moments > Verzending & Bezorging | Made for Moments

Made for your package

We doen er alles aan om een snelle en goede levering te realiseren. Elke order wordt met zorg gedrukt en verzonden. Mocht je nog vragen hebben, neem contact met ons op.

Informatie over de maatregelen rondom corona

We kunnen ons voorstellen dat de maatregelen omtrent het coronavirus vragen bij jullie oproepen. Neem op een kijkje op deze pagina voor de veelgestelde vragen.

Levertijd kaarten met folie of stans, op hout of dik karton

Proefdruk

Kaarten met een luxe afwerking zoals folie of op hout hebben een langere productietijd. Proefdrukken besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag in productie genomen. Proefdrukken besteld tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur worden zondagavond in productie genomen. Jouw proefdruk wordt per brievenbuspost* naar je verzonden. Dit duurt in Nederland ongeveer 3-5 werkdagen. Naar België is brievenbuspost vaak 5-7 werkdagen onderweg. 

* Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track en trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Dit pakketje wordt in zowel Nederland als België binnen 3-5 werkdagen bezorgd. Wij maken gebruik van DHL, PostNL en Bpost.

Bestelling tot 20 kaarten en/of enveloppen

Kaarten met een luxe afwerking zoals folie of op hout hebben een langere productietijd. Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag in productie genomen. Kaarten besteld tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur worden zondagavond in productie genomen. Jouw bestelling wordt per brievenbuspost* naar je verzonden. Dit duurt in Nederland ongeveer 3-5 werkdagen. Naar België is brievenbuspost vaak 5-7 werkdagen onderweg.

* Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track en trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Dit pakketje wordt in zowel Nederland als België binnen 3-5 werkdagen bezorgd. Wij maken gebruik van DHL, PostNL en Bpost.

Bestelling van meer dan 20 kaarten en/of enveloppen

Kaarten met een luxe afwerking zoals folie of op hout hebben een langere productietijd. Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag in productie genomen. Kaarten besteld tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur worden zondagavond in productie genomen. Jouw kaarten worden binnen 3-5 werkdagen bezorgd. Je ontvangt een track en trace zodat je je pakket kunt volgen. Wij maken gebruik van DHL, PostNL en Bpost.

Levertijd kaarten zonder folie of stans, op hout of dik karton

Proefdruk

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost* naar je verzonden. Proefdrukken besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Proefdrukken besteld tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur worden zondagavond gedrukt en verzonden. Jouw kaarten worden binnen 1-2 werkdagen geleverd. Naar België is brievenbuspost vaak 5-7 werkdagen onderweg.

* Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track en trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Dit pakketje wordt in zowel Nederland als België binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Wij maken gebruik van DHL, PostNL en Bpost.

Bestelling tot 20 kaarten en/of enveloppen

Deze bestellingen passen door de brievenbus*. Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Kaarten besteld tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur worden zondagavond gedrukt en verzonden. Jouw kaarten worden binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Naar België is brievenbuspost vaak 5-7 werkdagen onderweg.

* Wil je de proefdruk als brievenbuspakket met track en trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Dit pakketje wordt in zowel Nederland als België binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Wij maken gebruik van DHL, PostNL en Bpost.

Bestelling van meer dan 20 kaarten en/of enveloppen

Kaarten besteld op maandag tot en met vrijdag vóór 18.00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. Kaarten besteld tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 18.00 uur worden zondagavond gedrukt en verzonden. Jouw kaarten worden binnen 1-2 werkdagen bezorgd. Je ontvangt een track en trace zodat je je pakket kunt volgen. Wij maken gebruik van DHL, PostNL en Bpost.

Onze service

Verzending naar het buitenland

Woon je in het buitenland en wil je een proefdruk of de oplage bestellen? We leveren in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden. De verzendkosten naar België en Duitsland zijn standaard €3,95 en bij een pakket (vanaf 50 stuks) €4,95. De verzendkosten naar andere landen zijn standaard €11,95 en bij een pakket (vanaf 50 stuks) €14,95.

Rechtstreekse verzending naar geadresseerden

Made for Moments heeft een speciale service voor het verzenden van kaartjes naar familie en vrienden. Kies bij het bestellen voor rechtstreekse verzending en voeg de adressen toe. Wij regelen de rest!

Extra vroege bezorging de volgende dag NL

Wil je de kaartjes* de volgende ochtend al in huis? Dat kan, onder de volgende voorwaarden. Bestel de kaarten tussen maandag en donderdag vóór 18.00 uur, met een levering binnen NL. Als je in het bestelproces voor 'morgenochtend bezorgen' kiest, zal jouw pakket de volgende ochtend vóór 12.00 uur bezorgd worden. De kosten hiervoor bedragen €15,00. LET OP! Een handtekening bij ontvangst is vereist. Zorg dus dat je thuis bent die ochtend. Toch niet thuis? Dan doet de bezorger een poging van afleveren bij de buren.

* Deze service is, vanwege de productietijd, niet mogelijk bij kaartjes met een luxe afwerking zoals folie of stans.

Proefdruk (of oplage tot 20 stuks) met track en trace

Wil je de proefdruk (of oplage tot 20 stuks) als brievenbuspakket met track en trace ontvangen? Dat kan! Deze upgrade kan je voor €2,95 selecteren in het bestelproces als je besteld op een werkdag voor 18.00 uur. Dit pakketje wordt in zowel Nederland als België binnen 1-2 werkdagen bezorgd.

NAPO zending

Kaarten die door middel van een NAPO zending worden verstuurd, moeten altijd worden voorzien van een CN22 formulier. Dit kan helaas niet via ons geautomatiseerde proces. Wil je een NAPO zending versturen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je hierbij kunnen helpen.

Pakket niet ontvangen?

Bezorger gemist

Ben je niet aanwezig op het moment dat de postbezorger bij je voor de deur staat? Hij of zij probeert het pakketje dan af te leveren bij de buren. Lukt dat ook niet, dan proberen ze het pakketje de volgende dag weer bij je thuis te bezorgen. Met uitzondering van de zondag.

Neem contact met ons op

Wat vervelend dat de kaartjes nog niet binnen zijn! Neem direct contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085 - 043 80 04. Je kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 21:00 uur. We kijken dan gelijk met je mee en zullen ervoor zorgen dat je de kaarten alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

Porto

Porto in Nederland

Op de website van PostNL kan je gemakkelijk berekenen hoeveel postzegels er op de envelop van jouw kaartje moeten. Als je een extra kaartje hebt toegevoegd of een add-on zoals een houten elementje, kan het zijn dat je twee postzegels moet gebruiken. Onze tip: weeg het kaartje inclusief extra’s en envelop even, dan weet je het zeker!

Porto in België (let op formaat!)

Het porto tarief is afhankelijk van het gewicht en het formaat van jouw kaart en envelop. We raden je aan om de website van de postaanbieder te raadplegen voor de actuele portokosten. Heb je een vierkant ontwerp? Dan raden we je aan om deze om te laten zetten naar het ’Belgisch vierkante’ formaat van 12 x 13,5 cm. Zo hoef je maar 1 postzegel te gebruiken! Mail ons even en we helpen je verder.

Porto in Duitsland (let op formaat!)

Het porto tarief is afhankelijk van het gewicht en het formaat van jouw kaart en envelop. We raden je aan om de website van de postaanbieder te raadplegen voor de actuele portokosten. Heb je een vierkant ontwerp? Dan raden we je aan om deze om te laten zetten naar het ’Belgisch vierkante’ formaat van 12 x 13,5 cm. Zo hoef je maar 1 postzegel te gebruiken! Mail ons even en we helpen je verder.

Pocketfold

In een pocketfold kan je op een stijlvolle manier meerdere kaartjes kwijt. Om de pocketfold te kunnen verzenden, dien je hem in een envelop te stoppen. 'Los' verzenden met de post is helaas niet mogelijk. Voor de staande pocketfolds zijn enveloppen van 15,6 x 22 cm benodigd en voor de vierkante pocketfolds enveloppen van 16 x 16 cm. Bekijk en bestel onze enveloppen op onze enveloppenpagina. Let hierbij ook op de porto, door alle kaartjes mét pocketfold en envelop te wegen. Kijk op de website van de Nationale postleverancier voor de juiste portokosten.

Overig

Verzendkosten

Wij rekenen verzendkosten bij iedere order, behalve de eerste proefdruk. Voor verzending binnen Nederland, België en Duitsland geldt €4,95 standaard. Voor een pakket (vanaf 50 stuks) binnen NL, BE en DE €5,95. Voor alle andere landen geldt €11,95 standaard en bij een pakket (vanaf 50 stuks) €14,95.

Postzegels

Bij Made for Moments is het niet mogelijk om postzegels te kopen, maar we willen het versturen van jouw kaartjes wel zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij een verzendservice aan..

Pakket volgen met track en trace

Bij 20 stuks (kaarten of enveloppen) of meer, wordt jouw bestelling als een pakket verzonden en ontvang je een track en trace als het pakket onderweg is.

Bezorging met de feestdagen

Met de feestdagen kan de bezorging afwijken, kijk hier voor actuele informatie.

Neem gerust contact op