Made for Moments > Aangepaste druktijden en bezorging

Bereikbaarheid en bezorging rondom feestdagen en daarna

Op deze pagina vind je alle informatie rondom onze bereikbaarheid, productie en levering op feestdagen in 2022. De feestdagen hebben tot gevolg dat de levertijden langer zijn dan gebruikelijk. Daarnaast is het momenteel erg druk, waardoor we onze vaste levertijden niet altijd meer kunnen garanderen. Neem bij vragen contact met ons op.

Bevrijdingsdag | donderdag 5 mei + vrijdag 6 mei

> Op Bevrijdingsdag gaan er geen kaarten in productie. Bestel je op woensdag vóór 18.00 uur? Dan wordt je bestelling woensdag nog geproduceerd en verzonden (met verwachte levering op donderdag / vrijdag). Bestel je tussen woensdag 18.00 uur en vrijdag 15.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op vrijdag geproduceerd en verzonden.
> Op vrijdag 6 mei worden kaarten tot 15.00 uur in behandeling genomen. Kaarten die je vrijdag 6 mei na 15.00 uur besteld, worden maandag 9 mei in productie genomen. 
> Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd.
> Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Hemelvaart | donderdag 26 mei

Op Hemelvaartsdag gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je op woensdag vóór 18.00 uur? Dan wordt je bestelling woensdag nog geproduceerd en verzonden (met levering op vrijdag / zaterdag). Bestel je tussen woensdag 18.00 uur en vrijdag 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op vrijdag geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Pinksteren | zondag 5 en maandag 6 juni

Tijdens Pinksteren gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je op vrijdag vóór 18.00 uur? Dan wordt je bestelling vrijdag nog geproduceerd en verzonden (met levering op zaterdag / dinsdag). Bestel je tussen vrijdag 18.00 uur en dinsdag 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling op dinsdag geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.