Eerste kerstdag | maandag 25 december

Wij zijn deze dag niet bereikbaar, er worden geen bestellingen in productie genomen en er wordt geen post bezorgd. Bestel je op 25 december? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Reken dus 1-2 dagen levertijd extra in verband met deze feestdag! Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd dan normaal. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Tweede kerstdag | dinsdag 26 december

Wij zijn deze dag niet bereikbaar en er wordt geen post bezorgd, maar de productie gaat weer grotendeels draaien. Bestel je op 26 december? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op dinsdag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op woensdag 27 december geproduceerd en verzonden. Reken dus 1 dag levertijd extra in verband met deze feestdag! Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd dan normaal. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Oudjaarsavond | zondag 31 december

Wij zijn deze dag gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent, maar worden er geen bestellingen in productie genomen. Bestel je op 31 december? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 1 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 januari geproduceerd en verzonden. Reken dus 1-2 dagen levertijd extra in verband met deze feestdag! Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd dan normaal. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Nieuwjaarsdag | maandag 1 januari

Wij zijn deze dag niet bereikbaar, er worden geen proefbestellingen in productie genomen en er wordt geen post bezorgd. Bestel je op 1 januari? Dan wordt jouw kaartjes-eindbestelling op maandag 1 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 2 januari geproduceerd en verzonden. Reken dus 1 dag levertijd extra in verband met deze feestdag! Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Alle andere items dan kaartjes hebben 1 dag extra levertijd dan normaal. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.