Made for Moments > Aangepaste druktijden en bezorging

Kerstavond | zaterdag 24 december

Voor ons een gewone zaterdag met de bereikbaarheid zoals je van ons gewend bent. PostNL / DHL levert deze dag zoals normaal. Bestel je tussen kerstavond en tweede Kerstdag 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 27 december geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Eerste Kerstdag | zondag 25 december

Op eerste Kerstdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je tussen kerstavond en tweede Kerstdag 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 27 december geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Tweede Kerstdag | maandag 26 december

Op tweede Kerstdag zijn we niet bereikbaar en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je tussen kerstavond en tweede Kerstdag 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 26 december geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 27 december geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Oudjaarsdag | zaterdag 31 december

Op oudjaarsdag zijn we niet bereikbaar. PostNL / DHL levert deze dag zoals normaal. Bestel je tussen oudjaarsdag en 2 januari 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 2 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 3 januari geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.

Nieuwjaarsdag | zondag 1 januari

Op nieuwjaarsdag zijn we niet bereikbaar, gaan er geen kaarten in productie en wordt er ook niks geleverd door PostNL / DHL. Bestel je tussen oudjaarsdag en 2 januari 18.00 uur? Dan wordt jouw eindbestelling op maandag 2 januari geproduceerd en verzonden. Proefdrukken worden op dinsdag 3 januari geproduceerd en verzonden. Houd bij kaarten met een luxe afwerking rekening met een langere levertijd. Pakket onderweg? Raadpleeg je track en trace voor de status van de bezorging.