Made for Moments > Doopsuiker

Doopsuiker

Een kind krijgen is een heel bijzonder moment. Elke cultuur en ieder land heeft zijn eigen tradities om de geboorte van een kind te vieren. In België geven ze traditioneel doopsuikers of suikerbonen aan kraamvisite. In Nederland geven we kraamvisite beschuit met muisjes. Beide tradities staan symbool voor het nieuwe leven.

Wat zijn Doopsuikers?

Doopsuikers zijn een chocolade dragees omhuld met een gekleurde suikerlaag. Je kunt hierbij denken aan het idee van een Smartie of M&M. Smarties en M&M's zijn ook chocolade dragees omhuld met een gekleurde suikerlaag. In tegenstelling tot de bekende snoepjes zijn er geen vaste regels voor de vorm of grootte van doopsuikers. Je kunt doopsuikers dus helemaal in je eigen stijl samenstellen en aanpassen aan het kleurenthema van bijvoorbeeld je babykamer of geboortekaartje. Vier de geboorte van jouw baby helemaal in jouw stijl!

Suikerbonen

Naast doopsuiker kennen ze in België ook suikerbonen. Suikerbonen zijn amandelen omhuld met een gekleurde suikerlaag. Suikerbonen hebben dezelfde symbolische betekenis als doopsuikers. Net zoals doopsuikers kun je van de presentatie een echt cadeautje maken.

Geboorte bedankje & kraambedankjes in jouw stijl

Doopsuikers en suikerbonen kun je overal kopen. Online maar ook in fysieke winkels. Met alleen de geboortesuikers in huis ben je er nog niet. Hoe zorg je ervoor dat de geboorte bedankjes passen bij dezelfde stijl en sfeer als jullie geboortekaartje? Bij Made for Moments willen wij jullie graag ontzorgen. Speciaal voor jullie hebben wij een collectie sluitzegels ontworpen die je kunt gebruiken om de kraambedankjes te personaliseren. Wil je echt iets unieks en helemaal in jouw stijl? Wij kunnen sluitzegels op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan een sticker met een elementje van jullie geboortekaartje of de naam van jullie kindje. Onze sluitzegels zijn rond van vorm en hebben een diameter van 3,5 cm. De stickers kun je eenvoudig op een verpakking plakken om zo gepersonaliseerde doopsuikers te creëren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bestel sluitzegels op maat Bestel hier je sluitzegels