Zó leuk: er is een kleintje op komst. Van harte gefeliciteerd! Het geboortekaartje heb je wellicht inmiddels al uitgekozen en helemaal klaar staan voor wanneer de kleine zich meldt. Bijpassende doopsuikers kunnen daar natuurlijk niet bij ontbreken. Laat je inspireren door de allerleukste ideeën.

Originele doopsuiker ideeën

Ben jij op zoek naar originele doopsuiker ideeën? Lees dan deze blog aandachtig door. We hebben verschillende ideetjes onder elkaar gezet. We kunnen ons voorstellen dat je het leuk vindt om niet het standaard assortiment aan te bieden, maar voor een persoonlijk bedankje te gaan.

Wist je dat je bij Made for Moments in een handomdraai doopsuiker verpakkingen kan bestellen, helemaal in stijl van het geboortekaartje? Door te gaan voor stickers, labels of doosjes in stijl van het geboortekaartje, kan je de doopsuikertafel extra persoonlijk en stijlvol maken. Het past dan helemaal bij jullie en jullie kleintje.

Onze favoriete geboortebedankjes

Doopsuiker zelf maken ideeën

Het drukwerk rondom doopsuikers kan je dan ook helemaal zelf maken en ontwerpen. Zoals hierboven al omschreven, kan dat dus geheel in stijl van het geboortekaartje. Op die manier kan je echt iets origineels aanbieden. Hoe je dat doet? Wij leggen het aan je uit:

  1. Open het geboortekaartje in de online bewerktool (ook wel de editor genoemd).
  2. Open vervolgens een nieuw tabblad en ga naar de doopsuiker bedankjes pagina.
  3. Kies een doopsuiker item naar keuze, denk aan: een sticker, label of doosje en open deze wederom in de editor.
  4. Ga naar het tabblad waar je het geboortekaartje geopend heb en kopieer elementen van het kaartje naar het tabblad van de doopsuiker.
  5. Ontwerp zo in een handomdraai zelf het doopsuiker drukwerk.

Leuke ideeën doopsuiker

Doopsuiker snoepzakje
Té leuke items als je het ons vraagt: de snoepzakjes met splitpen. Je ontwerpt de buitenzijde van het snoepzakje helemaal zelf. Het zakje en de splitpen kan je er los bij bestellen, maar hoeft dus niet als je zelf al zakjes hebt. Ook de suikerbonen kan je nog zelf toevoegen. Zo houd je het ook nog ’ns lekker budget.

Doopsuiker kaarsje
Ter afwisseling zien we steeds vaker ‘cadeautjes’ voorbij komen i.p.v. de traditionele suikerbonen. Of in ieder geval worden er steeds vaker ‘cadeautjes’ aangeboden. Een van die cadeautjes zijn geurkaarsjes. Onze budgettip: ga op zoek naar lekkere en kleine geurkaarsjes en beplak deze zelf met een sticker in stijl van het geboortekaartje. .

Doopsuiker glazen potje geboortesnoepjes
Om de tafel helemaal compleet te maken, kunnen glazen potjes niet ontbreken. Deze kan je wederom zelf shoppen en vullen met de gewenste doopsuikers om het zo goedkoop mogelijk te houden. Je kan het glazen potje vervolgens zelf aankleden met een label (tip: zorg voor een mooi lint voor de extra classy touch), of beplakken met een sticker. .

Doopsuiker zeepje
Naast kaarsjes, zien we tegenwoordig steeds vaker ook lekkere zeepjes op de doopsuikertafel verschijnen. En wij snappen dat wel, een bedankje waar de gasten ook echt iets aan hebben. Ook de zeepjes kan je zelf beplakken met een sticker of hang er met, wederom, een mooi lint een labeltje aan.

Doopsuiker doosje met geboortesnoepjes
Wil jij liever niet meer aan de slag met het beplakken of knopen van doopsuikerbedankjes? Ga dan voor een kant en klaar doopsuikerdoosje. Want wist je dat je ook deze helemaal in stijl van het geboortekaartje kan laten drukken? Te leuk als je het ons vraagt! Sterker nog, je kan alle zijdes helemaal zelf ontwerpen.

Doopsuiker beugelflesje
Voor wanneer je op zoek bent naar een originele verpakking, vul een ‘ouderwets’ beugelflesje met doopsuikerbonen en versier deze vervolgens wederom met een sticker of label. .

Doopsuiker papieren zak
And last but not least: een papierzakje bestickeren met je eigen gemaakte doopsuikersticker. Een papieren zakje is door de kraftlook gelijk een stukje stijlvoller dan een plastic zakje. Dit papierzakje kan je vervolgnes ook zelf vullen met suikerbonen naar keuze.

Doopsuiker bedankjes

Kortom met de labels, stickers, doosjes en zakjes zijn de mogelijkheden eindeloos voor het maken van eigen doopsuikerbedankjes. Juist de combinatie van verschillende items, maakt dat de doopsuiker tafel er mooi uit gaat zien. Vind jij het leuk om verschillende items als doopsuiker te maken? Zorg er dan voor dat er op het drukwerk ook net een ander element wordt uitgelicht. Dus kies juist niet voor hetzelfde beertje op alles, maar ook een keer de initialen van jullie kleintje bijvoorbeeld of alleen de datum. Zo wordt het een heel stylish geheel en geef jij aan het kraambezoek de allerleukste doopsuiker bedankjes.

Bekijk hier de allerleukste doopsuikers in stijl van het geboortekaartje.

doopsuikerBekijk alle doopsuikers