Made for Moments > Over ons

STUDIO MADE FOR MOMENTSMeet the makers

We stellen ons graag aan je voor! We zijn een enthousiast team van 9 creatieve en vakbekwame vrouwen die elke dag bezig zijn met het maken van nieuwe designs. Voor elk levensmoment maken we mooie kaarten. Je vind ze in onze collecties, je kunt zelf een kaart ontwerpen met de afbeeldingen die we hebben toegevoegd in de editor of wij maken een kaart op maat voor jouw bijzonder moment. We vinden het een uitdaging om uit jullie briefing of idee een mooie inspiratie te halen die we omzetten naar een uniek ontwerp.

Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur 085 - 043 80 90 of mail studio@madeformoments.nl.

 

Maak kennis met de studio en onze ontwerpers

Onze basis is natuurlijk onze creativiteit die we onderbouwen met vakkennis. Loes en Marleen hebben beide de Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Evy heeft vanuit technische DTP, vormgeving opgepakt en daarna nog CMD. Zowel Marieke als Leonne hebben hun roots liggen in estetisch technisch vanuit grafisch oogpunt. Gabriëlla, Patricia en Brenda werken aan de site vanuit hun marketing achtergrond. We hebben veel lol samen, een leuke werkplek en geven elkaar een kijkje in ieders leven door belangrijke momenten te delen.

 

Evy Evy is dol op internet en weet daarom alles van social media, geboortekaartjes en babytrends. Zij inspireert jou maar ook ons elke dag weer opnieuw.
Marieke Marieke is ons feestbeest! Zij zorgt voor feestelijke uitnodigingen en prachtige jubileumkaarten. Elke keer weer verrassend!
Marleen Marleen volgt dagelijks trends in de trouwwereld, is dól op handletteren & kalligrafie en ontwerpt met liefde de perfecte trouwkaart voor jou.
Loes Loes is mega creatief en is een kei in illustreren, dat maakt haar helemaal gelukkig! In haar stijl maakt ze de meest originele en unieke kaarten.
Birre Birre verdiept zich dagelijks in de behoefte van de klant: jou dus! Met haar achtergrond in conceptontwikkeling, denkt ze graag mee over jouw moment. Dat gaat verder dan het ontwerp alleen.
Leonne Leonne heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen van heel veel kaartjes. Dat stopt ze dan ook met ontzettend veel plezier in elk ontwerp!
Gabriëlla Gabriëlla houdt van bruiloften (en lekker eten + haar tweeling). Als Online Marketeer zorgt zij ervoor dat we goed zichtbaar zijn in Google en dat de site helemaal up to date is.
Patricia Patricia richt zich op nieuwe ontwikkelingen en producten voor de website Made for Moments. Ook houdt zij zich bezig met de interne communicatie en organiseert zij onze bedrijfsfeesten.
Brenda Brenda is onze content marketeer. Zij houdt zich iedere dag bezig met de inhoud van de site. Daarnaast zorgt zij samen met Marieke voor de planning van het team.