vormgever evy Evy | Vormgever Evy is de koningin van de geboortekaartjes. Ze heeft al verschillende bestsellers achter haar naam staan en weet elke dag wel zo’n 10 ontwerpen uit haar mouw te schudden. Evy heeft stijl. Ze is op de hoogte van de laatste trends. Dat zie je niet alleen terug in haar kaartontwerpen, maar ook op social. Want elke post, story of reel wordt met veel precisie samengesteld.
vormgever marleen Marleen | Vormgever Zeg je Marleen, dan zeg je trouwkaarten! Stuk voor stuk vormgegeven door Marleen. Naast het vormgeven, beheert Marleen het hele ‘trouwstuk’. Wat dat betekent? Nou, ze is op de hoogte van de laatste trends, heeft contact met trouwleveranciers voor shoots én zorgt dat we compleet zijn op het gebied van stationary. Daarnaast kan Marleen handletteren als de beste.
creative loes Loes | Creative Loes is verantwoordelijk voor de creatieve visie van Made for Moments. Ze loopt met haar designs altijd een stapje voor en durft gewaagde keuzes te maken. Ze bewaakt de Made for Moments stijl. Loes weet met haar digitale potlood de mooiste elementen te illustreren. Het is bijna magisch om te zien hoe Loes van niets íets kan maken. Loes ademt Made for Moments.
projectmanager birre Birre | Projectmanager Als Birre iets doet, doet ze het goed. Tot in de puntjes en snel. Met haar analytisch vermogen weet Birre als geen ander het overzicht te bewaren. Ze zorgt ervoor dat nieuwe producten online gezet worden en voert optimalisaties door op de website. Met daarbij altijd in het achterhoofd dat het voor jou gebruiksvriendelijk is. Ben je een zakelijke klant? Dan moet je bij Birre zijn!
product owner en marketing ellen Ellen | Product owner en marketing ‘Hoe ziet Made for Moments er over vijf jaar uit?’ en ‘Wat zijn de doelen voor dit jaar?’, zijn vragen waar Ellen zich mee bezig houdt. Daarnaast is ze dagelijks bezig met marketingactiviteiten rondom het merk. Denk hierbij aan social acties, samenwerkingen en automations. Ze neemt het team vol enthousiasme en overgave mee in haar ideeën.
projectmanager patricia Patricia | Projectmanager Patricia is het aanspreekpunt van het team als het om SEO en samenwerkingen gaat. Ze is dagelijks bezig met het optimaliseren van de website en zorgt voor een logische routing, zodat jíj gemakkelijk kan vinden wat je zoekt! Naast ‘Patricia’ en ‘Online marketeer’ luistert ze ook naar de volgende (bij)namen: duizendpoot, verbinder en aanpakker.
online marketeer gosia Gosia | online marketeer Cijfers, rapportages, strategie: Gosia deinst er niet voor terug. Een echte aanpakker met veel ervaring en een goed gevoel voor humor. Ze neemt onze website, socials en advertenties dagelijks onder de loep en zorgt ervoor dat de online marketing on point is en we onze doelen in het vizier houden. Yes babe!
online marketeer sanne Sanne | online marketeer Sanne zorgt ervoor dat jij ons kunt vinden via de online zoeksites en de inspiratiemails op het juiste moment ontvangt. Ze gaat zeer precies te werk en weet collega’s scherp te houden. Het zal bij Sanne niet voorkomen dat iets vergeten wordt. Daar zijn wij - als creatief team - heel blij mee!

Made for Moments is onderdeel van Sparkles. Onze collectie verkopen wij met trots ook bij onze zusjes: Hippe-Geboortekaartjes, lief.nl en Pretty Orange.