Made for Moments

Trouwen, een kind krijgen, een jubileum, een uitvaart: het zijn momenten die je leven vormen. Sta erbij stil en geef het meer betekenis. Met de kaarten en andere producten van Made for Moments maak je je moment zo speciaal mogelijk.  

Shop de collectie
kaarten collectie
ontwerp op maat
Created with sketchtool.

Made for Moments is er voor jou

Een illustratie op maat, jullie persoonlijke logo, bijzondere elementen op een kaart: onze studio helpt jou om jullie moment extra uniek te maken.

meer over de studio

Geboortekaartje jongen

Een mooie en tijdloze stijl! De vintage geboortekaartjes uit onze collectie geboortekaartjes jongen. Kies voor de papiersoort oud-hollands en maak jouw kaart compleet. Van stoer tot romantisch, van retro tot simpel en strak. De mooiste geboortekaartjes kun je helemaal zelf ontwerpen of samen met onze vormgevers, want geen formaat of uitdaging is ons te veel. Maak je keuze uit ons aanbod jongenskaartjes of laat je door ons inspireren. En kom je er niet uit? We helpen je graag!

Alle jongenskaartjes

Geboortekaartje meisje

Wanneer jullie kleine meisje is geboren wil je dat nieuws aan iedereen laten horen. En super leuk voor de ontvanger een geboortekaartje met foto. Kunnen ze meteen jullie dochter bewonderen. Kies een kaart uit de collectie meisjes geboortekaartjes, bewerk de kaart, maak een proefdruk en bewaar het ontwerp tot de geboorte in je eigen collectie. Ook leuk om een echt houten vormpje of een satijnen strikje toe te voegen aan jullie geboortekaartje. Dat maakt het kaartje extra speciaal.

Alle meisjeskaartjes

Stijlvolle trouwkaarten

Kies voor een stijlvolle&hippe huwelijkskaart. We werken binnen de designs met hippe elementen, zoals de slinger in zwart-wit met leuke teksten. De uitnodiging voor jullie bruiloft geeft de gasten aan in welke sfeer jullie willen trouwen. Communiceer duidelijk in jullie trouwkaart waar en wanneer jullie de gasten verwachten en geef een dresscode aan. Summer chique, feestelijk hip of wit met een touch of goud. Bekijk onze trouwkaarten goudfolie. Het is fijn als de gasten weten wat jullie van ze verwachten.

Stijlvolle trouwkaarten

Ontwerp jouw uitnodiging helemaal zelf

Een mooie uitnodiging met foto online maken. Wordt opa 80 jaar of vier je jouw 50 jaar verjaardag ? Een babyshower voor je vriendin of een uitnodiging kinderfeestje maken. Jouw huwelijksjubileum of word je dertig. Talloze redenen om feest te vieren. En dat begint met online uitnodigingen maken. In onze gemakkelijke editor heb je de keuze uit verschillende mooie lettertypes, vrolijke clip-art en gave beelden. Zo maak je in een handomdraai jouw uitnodiging helemaal zelf. De toevoeging van een eigen foto geeft een persoonlijke touch aan de kaart! We hebben nog leuke tips voor het organiseren van je feest! Lees onze tips.

Uitnodiging zelf maken

Gouden huwelijksjubileum

Wij vinden het elke dag bijzonder om de uitnodigingen voor een 50 jarig huwelijk te maken. Dat is je leven delen, dan hoor je bij elkaar. We hebben mooie collecties jubilea huwelijk van 12,5 jaar tot en met 60 jaar getrouwd. Wij werken met de kleurthema's brons, zilver en goud en natuurlijk de trends van de stijlen hip en klassiek. Deze laatst genoemde kleuren drukken wij ook met echt goudfolie, koperfolie en zilverfolie. Dat geeft een luxe uitstraling aan de jubileumkaart, maar ook zonder foliefruk maken wij de mooiste ontwerpen speciaal voor jullie. Bekijk eens onze goudfolie jubileumkaarten.

Alle jubileumkaarten

Rouwkaarten met foto

Bij Made for Moments maak je een bijzondere kaart voor het afscheid van een dierbare. Afscheid nemen is definitief en doet pijn. Je wilt graag de overledene herinneren zoals hij of zij was. Kies in het ontwerp voor zijn of haar lievelingskleur en een mooie tekst. Laat zien hoe zijn of haar leven is geweest en maak de rouwkaart samen online. Naast de rouwkaart maken we ook bidprentjes, herinneringskaartjes die je bijvoorbeeld een paar weken later toestuurt om te herinneren en te bedanken. Wil je ook een liturgie boekje of een advertentie? Wij ontwerpen graag samen met jullie alle items in dezelfde stijl.

Rouwkaarten met foto