Made for Moments > hipDesign is nu Made for Moments

hipDesign is nu Made for Moments

16 april 2020 | "Na de geboorte van mijn tweede zoon in oktober 2002, ben ik gestart met het maken van geboortekaartjes om online te bestellen. Dat begon heel statisch met invulformulieren en digitale proeven die ik heen en weer stuurde. Na een jaar kon ik het niet meer alleen, het succes groeide. Samen met Marieke ging ik verder. Inmiddels werken we met een groot team van creatieve en vakbekwame mensen: illustratoren, vormgevers, marketeers en developers. De techniek heeft een enorme ontwikkeling gemaakt en we maken steeds meer premium ontwerpen, luxe edities en hebben mooie exclusieve samenwerkingen. Het werd na 16,5 jaar tijd voor een nieuwe naam, een nieuw merk. Made for Moments." - Leonne Albers

kies je moment
trouwen
Created with sketchtool.

Kaartjes maken doe je bij Made for Moments

Op dezelfde manier als bij hipDesign. Er wijzigt dus niets aan je account of je inlog, je ontwerpen kun je vinden in je eigen collectie. Wij zijn erg benieuwd wat je vindt van Made for Moments. Dat horen we graag van je. Heb je vragen bel 085 - 043 80 90 of mail info@madeformoments.nl.

Marleen, Loes, Evy, Marieke, Birre, Claudia, Patricia, Brenda en Ellen

meer over de studio

Geboortekaartjes hipDesign

Wat zijn we trots dat we al zo lang geboortekaartjes maken bij hipDesign. We vinden het bijzonder dat we vaak bij elk nieuw kindje in het gezin weer een geboortekaartje mochten maken. Een mooi voorbeeld is Familie Wegh. Zij hebben voor alledrie hun dochters een mooi kaartje gemaakt, steeds in dezelfde stijl. Voor Sara, Bo en Febe. Ook de kaartjes voor de doop en het vieren van hun verjaardagen kwamen van hipDesign. Nu het merk Made for Moments heet, kan dat nog steeds. In jouw stijl. Aan onze inzet is niets veranderd. Ons team, vol talent en kwaliteiten, was klaar voor de volgende stap van hipDesign, namelijk Made for Moments.

Bekijk alle geboortekaartjes

hipDesign trouwkaarten

Na twee jaar alleen geboortekaartjes online te hebben verkocht kwam ook de vraag voor huwelijksuitnodigingen. En omdat we het zo leuk vonden om steeds nieuwe designs te maken werd er een complete collectie huwelijksuitnodigingen hipDesign gemaakt. Het delen van je dag met onze vormgevers, de stijl waar je naar op zoek bent. Het heeft ons altijd verrast hoe betrokken we zijn bij zo’n belangrijk moment. De wijziging van naam naar Made for Moments is voor ons heel passend, het voelde meteen goed. Ik hoop voor jullie ook.

Bekijk alle trouwkaarten

Uitnodigingen maken

Vanaf 2006 hadden we een complete collectie online. Voor elk belangrijk moment een mooie uitnodiging. We hebben er altijd voor gekozen om te werken met eigen illustratoren en vormgevers. Zo kunnen wij unieke content maken. Collecties die nergens anders te koop zijn, passend bij ons merk. We willen verder groeien en onze designs willen uitbreiden naar andere producten zoals posters, behang en stoffen. We willen ons merk meer inhoud geven. Wij willen aangeven dat wij de makers zijn en daarom heet hipDesign vanaf nu Made for Moments. Neem een kijkje en meet the makers!

Bekijk alle uitnodigingen