made for moments kaarten
Made for moments Voor die speciale momenten
Ontvang een uitgebreid proefpakket Vragen? Overleg met designers van de ontwerpstudio Voor 18.00 besteld, is vandaag in productie
9.5 Meer dan 13.000 klanten waarderen ons

 

HipDesign geboortekaartjes

Wat zijn we trots dat we al zo lang geboortekaartjes maken bij hipDesign. We vinden het bijzonder dat we vaak bij elk nieuw kindje in het gezin weer een geboortekaartje mochten maken. Een mooi voorbeeld is Familie Wegh. Zij hebben voor alledrie hun dochters een mooi kaartje gemaakt, steeds in dezelfde stijl. Voor Sara, Bo en Febe. Ook de kaartjes voor de doop en het vieren van hun verjaardagen kwamen van hipDesign. Nu het merk Made for Moments heet, kan dat nog steeds. In jouw stijl. Aan onze inzet is niets veranderd. Ons team, vol talent en kwaliteiten, was klaar voor de volgende stap van hipDesign, namelijk Made for Moments.

Bekijk alle geboortekaartjes

hipDesign trouwkaarten

Na twee jaar alleen geboortekaartjes online te hebben verkocht kwam ook de vraag voor huwelijksuitnodigingen. En omdat we het zo leuk vonden om steeds nieuwe designs te maken werd er een complete collectie huwelijksuitnodigingen hipDesign gemaakt. Het delen van je dag met onze vormgevers, de stijl waar je naar op zoek bent. Het heeft ons altijd verrast hoe betrokken we zijn bij zo’n belangrijk moment. De wijziging van naam naar Made for Moments is voor ons heel passend, het voelde meteen goed. Ik hoop voor jullie ook.

Bekijk alle trouwkaarten

hipDesign kaarten maken

Vanaf 2006 hadden we een complete collectie online. Voor elk belangrijk moment een mooie uitnodiging. We hebben er altijd voor gekozen om te werken met eigen illustratoren en vormgevers. Zo kunnen wij unieke content maken. Collecties die nergens anders te koop zijn, passend bij ons merk. We willen verder groeien en onze designs willen uitbreiden naar andere producten zoals posters, behang en stoffen. We willen ons merk meer inhoud geven. Wij willen aangeven dat wij de makers zijn en daarom heet hipDesign vanaf nu Made for Moments. Neem een kijkje en meet the makers!

Bekijk alle uitnodigingen