Made for Moments > Welkom bij studio Made for Moments

Ontwerp op maat

STUDIO MADE FOR MOMENTSMeet the makers

We stellen ons graag aan je voor! We zijn een enthousiast team, creatief en vakbekwaam, dat elke dag bezig is met het maken van nieuwe designs. We vinden het een uitdaging om elke keer weer een uniek ontwerp te maken.

Heb je vragen? Bel ons op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur 085 - 043 80 90 of mail studio@madeformoments.nl.

 

Maak kennis met de studio en onze ontwerpers

Ons team bestaat uit creatieve en vakbekwame makers. Loes en Marleen hebben beide de Hogeschool voor de Kunsten afgerond. Evy heeft meerdere opleidingen gevolgd; in technisch DTP, vormgeving en CMD. Ook Marieke en Claudia hebben hun roots liggen in de grafische vormgeving. Birre is opgeleid als trendonderzoeker en conceptontwikkelaar. Ellen en Patricia werken aan de site vanuit hun marketing achtergrond. We hebben veel lol samen, een leuke werkplek in ’s-Hertogenbosch en geven elkaar een kijkje in ieders leven door belangrijke momenten te delen.
Evy Evy is dol op internet en weet daarom alles van social media, geboortekaartjes en babytrends. Zij inspireert jou maar ook ons elke dag weer opnieuw.
Marieke Marieke is ons feestbeest! Zij zorgt voor feestelijke uitnodigingen en prachtige jubileumkaarten. Elke keer weer verrassend!
Marleen Marleen volgt dagelijks trends in de trouwwereld, is dól op handletteren & kalligrafie en ontwerpt met liefde de perfecte trouwkaart voor jou.
Loes Loes is mega creatief en is een kei in illustreren, dat maakt haar helemaal gelukkig! In haar stijl maakt ze de meest originele en unieke kaarten.
Birre Birre verdiept zich dagelijks in de behoefte van de klant: jou dus! Met haar achtergrond in conceptontwikkeling, denkt ze graag mee over jouw moment. Dat gaat verder dan het ontwerp alleen.
Claudia Claudia staat klanten fijn te woord voor vragen over hun ontwerp met haar grafische achtergrond. Ze houdt er ook prive van om lekker creatief bezig te zijn en maakt bijvoorbeeld lijntekeningen, portretten en icoontjes.
Ellen Ellen is onze e-commerce marketeer. Zij zorgt voor campagnes en communicatie voor Made for Moments. Ze wordt blij van shoppen, oneindig vlogs kijken, zingen, reizen en eigenlijk alles wat met lifestyle te maken heeft.
Patricia Patricia richt zich op nieuwe ontwikkelingen en producten voor de website Made for Moments. Ook houdt zij zich bezig met de interne communicatie en organiseert zij onze bedrijfsfeesten.