Made for Moments > Welkom bij studio Made for Moments

Kies je illustratiestijl | Dieren

Naar welke stijl ben jij op zoek? Kies uit onze mogelijkheden. Wist je dat een silhouet en oneliner in ieder gewenste kleur én foliedruk kunnen?

 

Kies je illustratiestijl | Mensen

Naar welke stijl ben jij op zoek? Kies uit onze mogelijkheden. Wist je dat een silhouet en oneliner in ieder gewenste kleur én foliedruk kunnen?

 

Kies je illustratiestijl | Huis

Naar welke stijl ben jij op zoek? Kies uit onze mogelijkheden.

 

Alle mogelijkheden

Aanpassing kaarttype of afwerking

Wil je bijvoorbeeld een vierkant kaartje omzetten naar staand of van enkel naar dubbel? Of heb je een reguliere kaart gekozen, maar wil je deze met foliedruk of op hout? Aanpassingen als deze zijn vrijblijvend en kunnen we direct voor je doen! Neem contact op met de studio door een mailtje te sturen naar studio@madeformoments.nl

Mix & Match

Heb je twee of drie mooie kaartjes gezien in onze collectie en wil je deze combineren? Vraag dan een Mix & Match aan! Wij combineren de designs naar jouw wens en creëren op die manier een uniek kaartje, speciaal voor jou. Ontwerpkosten zijn vanaf €55,00.

Illustratie op maat

Onze illustratoren gaan graag voor je aan de slag met een illustratie op maat. Zo kun je het kaartje super persoonlijk en speciaal maken. Kies een thema en illustratiestijl en weet gelijk waar je aan toe bent! Bekijk op deze pagina onze stijlen. We plannen altijd een belafspraak met je in om je wensen te bespreken alvorens we aan de slag gaan.

Uniek kaarttype of -formaat

Heb je een bijzonder idee voor het kaartje, maar heb je deze niet tussen onze collectie zien staan? Denk aan een tweeluik, drieluik of uniek formaat. We zetten graag de mogelijkheden op een rijtje. Neem per mail contact met ons op.

Eigen ontwerp aanleveren

Ben je meer thuis in de Adobe programma’s of heeft iemand anders voor jou een ontwerp gemaakt? Het bestellen van de kaartjes met een aangeleverd ontwerp kan alleen via de mail: studio@madeformoments.nl. De makers van de studio zorgen er dan voor dat jouw ontwerp gerealiseerd wordt. De handelingskosten hiervoor zijn vanaf €35,00.