Made for Moments > Proefdruk trouwkaarten I Madeformoments.nl

Proefdruk trouwkaarten

Als je gaat trouwen wil je dat alles van jullie bruiloft tot in de puntjes klopt. Van dé jurk tot de locatie, het bruidsboeket en natuurlijk dé trouwkaart. Het laatste wat je wil is een trouwkaart verzenden met daarop een spelfout of een onscherpe foto. Om er zeker van te zijn dat alle details van jullie trouwdrukwerk klopt, kun je bij ons een echte proefdruk bestellen.

Een proefdruk is een echte afdruk van jullie trouwkaart. Je kan dan zelf checken of het gekozen formaat en de papiersoort naar wens zijn. De proefdruk wordt geleverd met een proefsetje waarin je al onze 6 papiersoorten en 22 envelopkleuren vind. De eerste proefdruk kost €1,- voor een kaart zonder folie en €2,50 voor een trouwkaart met folie. Wil je meerdere proefdrukken ontvangen? Dat kan. Je betaalt dan de losse stuksprijs.

Levertijd proefdruk

Het samplepakketje wordt per brievenbuspost naar jullie verzonden, in Nederland duurt dit ongeveer 1-2 werkdagen. Een proefdruk met folie duurt ongeveer 3 werkdagen. Naar België soms een week.

Proefdruk ontvangen en dan?

Zodra je je proefdruk hebt ontvangen kun je jullie kaart controleren op de volgende punten:

- Spelfouten
- Indien van toepassing: is de gebruikte foto scherp?
- Zijn jullie blij met het gekozen formaat? Of toch liever een slag groter of kleiner?
- Papiersoort
- Envelopkleur 

Tevreden? Log dan in in jullie account en bestel jullie kaarten. Heb je een foutje ontdekt of wil je nog iets aanpassen? Ga naar jullie account. Open de kaart in onze editor en pas de trouwkaart aan. Doorloop de stappen in het bestelproces om jullie kaarten te bestellen.

Hulp nodig met jullie proefdruk?

Is jullie proefdruk niet naar wens of wil je een aanpassing doen waar je zelf niet uitkomt? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren designers helpen je graag. Tijdens werkdagen zijn zij van 9.00 - 21.00 bereikbaar. Je kan ze natuurlijk ook mailen op info@madeformoments.nl.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: