Made for Moments > Exclusief bij Made for Moments

Exclusief bij Made for Moments

Ben jij op zoek naar unieke kaartjes? De onderstaande collecties zijn exclusief ontworpen met Made for Moments en we zijn er ontzettend trots op! Samen met Lizet Greve, Kim&Ilonka van ALBOE en Hanneke Verstegen maakten we een berg unieke kaartjes.

 

Kim&Ilonka van Alboe

Mamabloggers Kim en Ilonka van ALBOE.nl zijn al meer dan 20 jaar beste vriendinnen. Sinds enkele jaren inspireren ze andere moeders op hun blog. En nu kunnen we ook nog genieten van hun geboortekaartjeslijn! Kim: "Met ALBOE willen we vrouwen inspireren door mooie, eerlijke en positieve content de wereld in te sturen. Een geboortekaartjescollectie die staat voor nieuw leven en ultiem geluk past perfect bij deze missie. Voor onze collectie zijn we heel dichtbij onszelf gebleven. We houden beiden van een strakke stijl en maken deze stijl graag liefdevol met zachte kleuren, fijne lijnen en bijzondere details."

Lizet Greve

De áltijd supertof geklede stylist, gewichtsconsulente, influencer én moeder Lizet Greve maakte samen met ons deze te gekke collectie geboortekaartjes. Lizet: "Ik vind dat geboortekaartjes zo leuk moeten zijn dat je ze graag wil inlijsten. Ik heb me laten inspireren door (hoe kan het ook anders) veel interieur en modetrends van dit moment." En reken maar dat je deze kaartjes in wil lijsten! Bekijk snel deze hippe collectie!

Hanneke Verstegen

Samen met Hanneke Verstegen, een mama die gek is op mode en alles wat met styling te maken heeft, hebben we originele kaarten gemaakt. De belangrijke momenten in haar leven, zoals de geboorte van haar dochter Chloé, haar verjaardag, de trouwdag van haar zus, worden aangekondigd met een prachtige kaart. Hanneke vindt het super leuk om dit met ons te delen en zo volgen we haar pad met hippe geboortekaartjes, stijlvolle trouwkaarten en feestelijke uitnodigingen. Neem snel een kijkje op haar pagina.