Wel of geen trouwbedankjes?

Je bent natuurlijk zelf helemaal vrij om ervoor te kiezen wel of geen trouwbedankje te regelen voor jullie bruiloft. In de praktijk zien we dat het steeds ‘normaler’ wordt het wel te doen, maar het moet natuurlijk ook bij jullie passen. Bedankjes voor de bruiloft zijn kleinigheidjes die je meegeeft aan het einde van de bruiloft aan alle gasten. In veel gevallen zijn deze gepersonaliseerd. Je kan de huwelijksbedankjes uit laten delen door bijvoorbeeld de ceremoniemeester of ze duidelijk in het zicht neerzetten op bijvoorbeeld een tafel bij de uitgang.

Originele trouwbedankjes

Je kan er voor kiezen een standaard trouwbedankje online te bestellen, maar wil je echt voor iets origineels gaan? Maak ze dan heel eenvoudig zelf! Je hebt dan niet alleen iets wat niemand anders heeft, het is vaak ook een stuk budget vriendelijker én je geeft het in een handomdraai een persoonlijke touch. Die persoonlijke touch kan je niet alleen verwezenlijken door te gaan voor een verpakking in stijl van jullie trouwkaart (lees daarover hieronder meer), maar ook door te gaan voor een bedankje bruiloft waar jullie zelf helemaal dol op zijn. Zoals jullie favoriete drankje of hapje.

Gepersonaliseerde trouwbedankjes

Want wist je dat je bij Made for Moments labels én stickervellen kan bestellen in stijl van jullie trouwkaart? Je ontwerpt ze tevens heel eenvoudig zelf. Het label of de sticker kan je heel gemakkelijk op het bedankje bevestigen. Zo ben je niet gebonden aan wat je geeft, maar is het wel echt helemaal in stijl van jullie trouwkaart / trouwhuisstijl.

10 leukste trouwbedankjes voor je gasten

Waar je aan kan denken bij zo’n trouwbedankje? Wij hebben onze 10 favorieten op een rijtje gezet:

Kortom; genoeg ideeën om van jullie bedankjes bruiloft de allerleukste en meest persoonlijke te maken.

Bedankjes bruiloft

Zijn jullie eruit of twijfel je nog tussen bedankjes voor jullie bruiloft? Bekijk hier al onze trouwbedankjes.