Made for Moments > Kussen jungle kolbri | Woonaccessoires

Kussen jungle kolibri

Maak de styling van je af met dit luxe kussen geïnspireerd op ons mooie jungle thema. Het kussen met goudkleurige kolibri heeft een afmeting van 45 x 45 cm waardoor het niet alleen een eyecatcher is, maar ook een fijne steun is in je rug. Dit kussen komt inclusief binnenkussen, zodat je het kussen direct kunt gebruiken.

made for moments kussen jungle
made for moments kussen jungle
made for moments kussen jungle

Bestel kussen kolibri

Alle andere jungle kussens

 

Technische specificaties

Onze kussens zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. De voorkant van het kussen is gemaakt van 100% polyester. Door de speciale manier van weven heeft deze stof de look and feel van katoen. De stof heeft een licht echtheidswaarde van 7, dat wil zeggen dat de stof bijna niet of nauwelijks zal verkleuren. Perfect voor als je stoel of bank vlakbij het raam staat waar de zon dagelijks op schijnt. De achterkant van het kussen is gemaakt van een heerlijk aaibare velourstof. Het velour heeft een licht echtheidswaarde van 5.

Prijs en levertijd

Dit kussen van 45 x 45 cm kost €54,95 en is inclusief verzendkosten. Ook het binnenkussen zit bij de prijs inbegrepen. De levertijd bedraagt maximaal 5-7 werkdagen.