Made for Moments > Kussen jungle tijger | Woonaccessoire

Kussen jungle tijger

Maak de styling van je af met dit luxe kussen geïnspireerd op ons mooie jungle thema. Het kussen met goudkleurige aap heeft een royale afmeting van 65x40 cm waardoor het niet alleen een eyecatcher is, maar ook een fijne steun is in je rug. Dit kussen komt inclusief binnenkussen, zodat je het kussen direct kunt gebruiken.

made for moments kussen jungle
made for moments kussen jungle
made for moments kussen jungle

Tijdelijk uitverkocht - kussen tijger

Kussen aap Kussen flamingo

 

Technische specificaties

Onze kussens zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. De voorkant van het kussen is gemaakt van 100% polyester. Door de speciale manier van weven heeft deze stof de look and feel van katoen. De stof heeft een licht echtheidswaarde van 7, dat wil zeggen dat de stof bijna niet of nauwelijks zal verkleuren. Perfect voor als je stoel of bank vlakbij het raam staat waar de zon dagelijks op schijnt. De achterkant van het kussen is gemaakt van een heerlijk aaibare velourstof. Het velour heeft een licht echtheidswaarde van 5. De piping (de gekleurde stof aan de zijkant van het kussen) zorgt voor de finishing touch.

Prijs en levertijd

Dit kussen van 65x40cm kost €64,95 en is inclusief verzendkosten. Ook het binnenkussen zit bij de prijs inbegrepen.Op maandag t/m vrijdag voor 18.00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden. Voor de verzending zijn we afhankelijk van de levertijden van de post.