Dat een kerstkaart allang niet meer vierkant of staand hoeft zijn, is voor Made for Moments niets nieuws. In de meest unieke vormen kan je bij hen al sinds vorig jaar een kaart zelf opmaken, met als meest populaire vorm: de kerstbal. Hiermee valt jouw kerstkaart lekker op en verdwijnt hij niet tussen alle andere kaarten. “Upload bijvoorbeeld een toffe foto en plaats deze via de editor eenvoudig in de kerstbal. De kerstbal is voorzien van een boorgaatje, waardoor het zelfs mogelijk is voor de ontvangers om ‘m in de kerstboom te hangen. Hoe leuk is dat?”, aldus Ellen van Made for Moments.

"Bij het ontwerpen van kerstkaarten vinden we het belangrijk om de klant te blijven verrassen. De boodschap is immers bijna elk jaar hetzelfde, maar hoe kunnen we nou echt een lach op iemands gezicht toveren?", aldus Ellen. Made for Moments staat erom bekend dat ze trends op een gedurfde manier weten door te vertalen, bij ál hun kaarten. Dit is iets wat zij heel belangrijk vinden, net een beetje anders zijn dan alle anderen. Bij een kerstbalvorm alleen bleef het dus niet, want toen spotte het team van Made for Moments dé kerstballentrend van dit moment: het roze speeltje wat in menig nachtkastje te vinden is, als kerstornament in de kerstboom. Met de mogelijkheid om kaarten te ontwerpen in allerlei originele vormen, was het idee van een kerstkaart in de vorm van het populaire roze speeltje geboren.

Kortom, deze kerstkaart gaat gegarandeerd zorgen voor een lach op het gezicht bij de ontvanger. Voeg bijvoorbeeld teksten met een knipoog toe, zoals: 'op naar een jaar vol hoogtepunten', 'happy ending of 2022', 'oh oh oh' i.p.v. 'ho ho ho', of een goed bijpassende quote uit een heel populair kerstliedje "Being alone at christmas doesn't have to be a bad thing". Of een andere persoonlijke kerstwens, je kan de kaart immers nog helemaal zelf bewerken.

Bekijk voor meer inspiratie: alle kerstkaarten.

-----------------------

Noot voor de redactie
Bij publicatie van dit bericht:
- Made for Moments vermelden
- Het woord 'kerstkaart' of 'kerstkaarten' linken naar: https://madeformoments.nl/kerstkaarten
- Link rechtstreeks naar kaart: https://madeformoments.nl/kerst-originele-vorm/kaart/sexy-kerstkaart-vriendinnen

Contact: ellen@madeformoments.nl
Rechtenvrij beeld: https://we.tl/t-xnTMwSc9zD