Niet alleen worden er massaal proefdrukken aangevraagd in de vorm van save the dates (met data ver vooruit in 2022), ook voor deze (na)zomer worden er al volop bruiloften gepland. Opvallend is dat de groep die binnen nu en drie maanden het jawoord geeft, groots uitpakt. Namelijk; met bestellingen bestaande uit complete trouwhuisstijlen en/of gedrukt op speciaal materiaal zoals calco of met foliedruk.

De groep die een uitnodiging ontvangt van het bruidspaar mag dan voorlopig nog kleiner zijn dan voorheen, maar geadresseerden kunnen een luxere uitnodiging op de deurmat verwachten. Met name de houten trouwkaart maakt een opmars sinds een paar weken.

Voorlopig blijven de maatregelen rondom het vieren van een bruiloft gelijk aan de periode hiervoor: maximaal 30 gasten, die altijd 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar. Als we uitgaan van het huidige stappenplan van de Rijksoverheid, gaan ook deze maatregelen vanaf eind juni versoepeld worden.

------

Noot voor de redactie:
Bij publicatie van dit persbericht Made for Moments vermelden en linken naar:
https://madeformoments.nl/ of
https://madeformoments.nl/blog-record-trouwkaarten-sinds-corona-uitbraak

Contact: ellen@madeformoments.nl
Rechtenvrije beelden: https://we.tl/t-8nI3hSlNso

Made for Moments
Made for Moments maakt met kaarten en lifestyle-items jouw moment zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments [voorheen HipDesign] is al ruim 17 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events.