Made for Moments > Uniek geboortebord in het design van je geboortekaartje

Geboortebord van geboortekaartje

Een uniek geboortebord in het design van je geboortekaartje bestel je bij Made for Moments. En weet je al of jullie een jongen of meisje krijgen? Dan kun je het bord al van te voren bestellen (zonder geboortedatum) zodat het vrolijk op het raam zit als jullie kleine uk is geboren. Van elk geboortekaartje is het mogelijk om een geboortebord te bestellen. Je krijgt eerst een digitaal voorbeeld in je inbox!

geboortebord
geboortebord op maat
Made for Moments geboortebord

Formaten

We bieden het geboortebord aan in twee formaten:
Vierkant: formaat plano 100 x 50 cm (per zijde 50 x 50 cm inclusief de plakrand van 5 cm) | Staand: formaat plano 140 x 50 cm (per zijde 70 x 50 cm inclusief de plakrand van 5 cm).

Prijzen en levertijd

Vierkant geboortebord: €37,00 | Staand geboortebord: €39,00. Inclusief verzendkosten. De levertijd bedraagt 4-6 werkdagen.
Wil je het bord binnen 2-3 werkdagen in huis? Bestel het bord dan met een spoedlevering voor €5,00 extra! Ideaal als je het bord mét datum besteld.

Geen foliedruk mogelijk

Let op! We kunnen geen folie realiseren op een geboortebord. Bevat het geboortekaartje wel foliedruk? Dan zetten we de teksten en elementen van folie om naar een goud-, zilver-, koper- of rosékleur.

Bord bevestigen

Voor het ophangen van het geboortebord het oppervlak waar het bevestigd gaat worden grondig reinigen zodat het stof en vetvrij is en de plakranden stevig aandrukken.

Aanvraagformulier geboortebord

Na het indienen van je aanvraag gaan wij aan de slag met een digitaal voorbeeld en sturen we je een betaalverzoek per mail. Als het ontwerp naar wens is en jij de betaling voldaan hebt, nemen we je bestelling in productie.