Made for Moments > Uniek geboortebord in het design van je geboortekaartje

Geboortebord van geboortekaartje

Een uniek geboortebord in het design van je geboortekaartje bestel je bij Made for Moments. En weet je al of jullie een jongen of meisje krijgen? Dan kun je het bord al van te voren bestellen (zonder geboortedatum) zodat het vrolijk op het raam zit als jullie kleine uk is geboren. Van elk geboortekaartje is het mogelijk om een geboortebord te bestellen.

geboortebord
geboortebord op maat
Made for Moments geboortebord

Geboortebord stappenplan

  1. Sla het geboortekaartje op in je 'eigen collectie'.
  2. Ga vervolgens naar je 'eigen collectie', naar het ontwerp en klik erop.
  3. Er ontvouwt zich nu een venster, waar je het geboortebord kunt aanmaken. Veel plezier met bewerken!

 

Formaten

We bieden het geboortebord aan in drie formaten:
Vierkant: 50 x 50 cm | Staand: 40 x 60 cm | Liggend 60 x 40 cm.

Prijzen en levering

Het vierkante bord kost €39,95. Het staande en liggende bord kosten €42,95. De levertijd is 3-5 werkdagen. Bestel je het geboortebord tegelijk met de geboortekaartjes order? Dan ontvang je twee losse pakketten, het kan zijn dat deze los van elkaar geleverd worden. De track en trace die je ontvangt na het plaatsen van de order is van toepassing op de geboortekaartjes, niet op het geboortebord.

Geen foliedruk mogelijk

Let op! We kunnen geen folie realiseren op een geboortebord. Bevat het geboortekaartje wel foliedruk? Dan worden de folieteksten en -elementen automatisch omgezet naar een goud-, zilver-, koper- of rosékleur.

Bord bevestigen

Voor het ophangen van het geboortebord het oppervlak waar het bevestigd gaat worden grondig reinigen zodat het stof en vetvrij is en de plakranden stevig aandrukken. De plakranden vouwen voortaan naar binnen, je ziet deze dus niet op het raam.