ster
Eenvoudig te personaliseren in de online editor
ster
Gratis welkomstpakket bij eerste proefdruk
ster
Al het drukwerk in één stijl. Van sticker tot welkomstbord

Hoe werkt het?

We bieden je de mogelijkheid om een bijpassend ontwerp voor de postzegel te laten maken. De studio gaat graag voor je aan de slag met een ontwerp. We sturen je altijd eerst een digitaal voorbeeld. Als het ontwerp naar wens is, mag je het betaalverzoek a €9,95 voldoen en vervolgens ontvang je het jpeg-bestand in je inbox! Je kunt deze zelf uploaden op de website van PostNL. Zij zullen de postzegels voor jou produceren.

Prijzen

De prijs voor het ontwerp bedraagt €9,95. Vervolgens kun je het jpeg-bestand uploaden op de website van PostNL. Op deze pagina kun je de prijzen voor de postzegels zelf terugvinden.

Geen foliedruk mogelijk

Let op! PostNL kan geen folie realiseren op een postzegel, wij leveren dus ook een ontwerp aan zonder folie.

Postzegels bestellen

Je ontvangt van ons een jpeg-bestand op het juiste formaat. Je kunt deze zelf uploaden op de website van PostNL. Zij zullen de postzegels voor jou produceren!

Aanvraagformulier postzegel ontwerp op maat

Na het indienen van je aanvraag gaan wij aan de slag met een digitaal voorbeeld en sturen we je een betaalverzoek per mail. Als het ontwerp naar wens is en jij de betaling voldaan hebt, ontvang jij een jpeg-bestand zodat je de postzegels zelf kunt bestellen op de website van PostNL.