1. Maak het persoonlijk
Geef de verhuiskaart een persoonlijke touch door het toevoegen van een eigen foto of een afbeelding uit onze beeldbank die bij jullie persoonlijk past. Van elke hobby, lievelingsbloem of (huis)dier is er namelijk wel een element te vinden. Of ga all the way en laat jullie nieuwe huis door ons illustreren. Je maakt de kaart op die manier niet alleen persoonlijk, maar het zorgt er ook voor dat het een kaart is die niemand anders heeft.

2. Speel met lettertypes
Door een lettertype te veranderen op de kaart, kan het design al een compleet andere uitstraling krijgen. Wijzig vervolgens de lettergrootte of schrijf bijvoorbeeld alles in kapitalen. Maak zo de verhuiskaart in de stijl die jij mooi vindt en je hebt de verhuiskaart in een handomdraai een eigen sausje gegeven.

3. Combineer verschillende life events
Maak van je verhuiskaart bijvoorbeeld tevens een kerstkaart, een uitnodiging voor de housewarming of combineer het met een zwangerschapsaankondiging. Hiervan staan verschillende voorbeelden klaar in onze collectie. Omdat het op deze manier nog niet vaak wordt gecombineerd kom je, wederom, lekker origineel over.

4. Speel met designkleuren
Zodra je een verhuiskaart gaat bewerken en je de tekst of een element actief maakt, popt er rechts de mogelijkheid op om de kleur te wijzigen. Bovenin staan namelijk standaard designkleuren, die gebruikt zijn in de kaart. Speel met deze designkleuren en geef jullie verhuiskaart op die manier een eigenwijs tintje.

5. Bekijk Pinterest
Ben je er na het lezen van deze vier tips alsnog niet uit? Ga dan eens inspiratie opdoen op Pinterest. Pin kaarten die je mooi vindt en stel jezelf de vraag: wat aan deze kaart maakt het dat het mij aanspreekt? Gebruik deze inspiratie als input op jullie eigen verhuiskaart. Voor heel veel achtergronden en elementen kan je de editor op de website raadplegen.

Bekijk hier alle verhuiskaarten en maak van een design uit onze collectie in een handomdraai een originele kaart met deze tips.