Made for Moments > Kaartenshop Made for Moments is op zoek naar de mooiste kerstkaart van Nederland

Voor deelname aan deze wedstrijd wordt niemand uitgesloten. Het is geschikt voor alle leeftijden en voor ontwerpers op elk niveau. Er is ruimte voor de echte professionals, maar ook kinderen en hobbyisten mogen de handen uit de mouwen steken. Made for Moments stelt haar eigen editor beschikbaar, waarmee je een blanco kaart gemakkelijk kan omtoveren tot een unieke kerstkaart. Zogenoemde fysieke creaties ontvangen ze graag per post.

Meedoen kan tot en met 29 november 2021. Op 30 november gaat een deskundige jury alle inzendingen beoordelen en worden de drie mooiste kerstkaarten uitgekozen. Er volgt een korte publieke stemprocedure, waarbij de kerstkaart wint met de meeste stemmen. Stemmen kan tot donderdag 9 december 15.00 uur.

De winnaar wordt vrijdag 10 december bekendgemaakt en gaat er vandoor met de hoofdprijs: een geldbedrag van €250,-, een eigen kerstkaartenbestelling én de winnende kerstkaart wordt onderdeel van de collectie. Aanmelden en inzenden kan op: www.madeformoments.nl/de-mooiste-kerstkaart-van-nederland.

————

Noot voor de redactie:
Bij publicatie van dit persbericht Made for Moments vermelden en linken naar:
https://madeformoments.nl/ of www.madeformoments.nl/de-mooiste-kerstkaart-van-nederland.

Contact: jury@madeformoments.nl
Rechtenvrije beelden: Download ze hier

Made for Moments
Made for Moments maakt met kaarten en lifestyle-items jouw moment zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments [voorheen HipDesign] is al ruim 17 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events.