ster
Eenvoudig te personaliseren in de online editor
ster
Gratis welkomstpakket bij eerste proefdruk
ster
Al het drukwerk in één stijl. Van sticker tot welkomstbord

Je hebt een prachtige foto gemaakt van jouw kaart of item van Made for Moments. We denken dat anderen er ook blij van zullen worden! Daarom willen we je foto delen op onze website, sociale media en andere communicatiekanalen. Dat kunnen we alleen doen als we je toestemming hebben om je foto op deze manier te gebruiken.

Wij zijn Made for Moments ('we', 'ons'), vallen onder het moederbedrijf Sparkles met handelsregisternummer 52880133 en geregistreerd adres: Arnhemse Bovenweg 180, 3708 AH Zeist.

Deze gebruiksrechtovereenkomst is van toepassing op ons gebruik van foto's en video’s omtrent Made for Moments producten, door jou gepubliceerd op een extern platform of een externe website (zoals Instagram, Facebook of TikTok) en waarover we contact met je opnemen (de 'content').

Als je ermee akkoord gaat dat we de content gebruiken volgens de voorwaarden hieronder, willen we je vragen met #yesmadeformoments te reageren op het bericht dat Made for Moments op je social media-account heeft gepost. Je dient je reactie te plaatsen in dezelfde thread, dezelfde chat of hetzelfde privébericht. Zo weten we zeker dat je akkoord gaat met ons gebruik van de content zoals hieronder beschreven.

Persoonsgegevens
Lees onze Privacyverklaring voor informatie over hoe we je persoonsgegevens verwerken in het kader van deze gebruiksrechtovereenkomst en hoe we de content gebruiken.

Licentieverlening en garanties aan Made for Moments
Door met #yesmadeformoments op dit bericht te reageren:

  • garandeer je dat de content jouw oorspronkelijke creatie betreft en dat deze niet is gekopieerd van iemand anders, of dat je van de rechtmatige eigenaar de rechten hebt verkregen die we nodig hebben om je content volgens deze voorwaarden te gebruiken;
  • verleen je Made for Moments het recht en de licentie om de content te gebruiken, te bewerken, aan te passen, te kopiëren, bij te snijden, weer te geven en te publiceren via alle kanalen van Made for Moments voor communicatie-, marketing- of andere on- en offline commerciële doeleinden (zoals advertenties, mailings, website, flyers);
  • verleen je Made for Moments het recht om je gebruikersnaam of nickname op sociale media te gebruiken en te publiceren in samenhang met de content;
  • garandeer je dat de content geen inbreuk maakt op of anderszins een schending is van het auteurs-, handelsmerk-, handels-, privacy- of intellectuele-eigendomsrecht of andere rechten van een derde partij;
  • doe je afstand van al je morele rechten op de content, waaronder het recht om als auteursrechteigenaar van de content te worden genoemd en het recht om de integriteit van je content te beschermen en erken je dat we geen enkele verplichting hebben om je content in Made for Moments media te publiceren en dat alle gepubliceerde content op elk moment zonder kennisgeving kan worden verwijderd.
  • ga je ermee akkoord dat je geen enkele betaling of andere vergoeding ontvangt als we je content gebruiken in Made for Moments media, maar dat we onze waardering tonen door je gebruikersnaam voor social media te vermelden als bron van de content.


Als je de content of het bericht #yesmadeformoments verwijdert van het externe platform waarop je de content hebt gepost en waarop je de acceptatie van deze gebruiksrechtovereenkomst hebt bevestigd, wordt het gebruiksrecht niet automatisch ingetrokken en wordt de content niet automatisch verwijderd uit Made for Moments media. Neem contact op met de klantenservice van Made for Moments als je niet langer wilt dat we de content gebruiken zoals hierboven beschreven.

Voor zover wettelijk toegestaan, aanvaarden we geen aansprakelijkheid voor elke vorm van schade, letsel of verlies die je hebt geleden als gevolg van het gebruik van de content door ons.

Bevestiging en akkoord
Door met de hashtag #yesmadeformoments (zonder voorwaarden of toevoegingen) op ons verzoek te reageren, bevestig je dat je de bovenstaande informatie volledig hebt gelezen en begrepen, en ga je ermee akkoord dat we je content gebruiken in overeenstemming met deze gebruiksvoorwaarden.