Made for Moments > Raambord: de geboortetrend van dit moment

Waar vroeger een simpele ooievaar of het uithangen van de Nederlandse vlag al volstond bij de geboorte van een kindje, is dat nu allang niet meer de manier waarop we de geboorte kenbaar maken. Vaak staan er meerdere (al dan niet door vrienden geplaatste) tuinborden met de naam van de pasgeborene(n) voor het huis. De laatste jaren kunnen we daar nog een aantal items aan toevoegen, namelijk: de geboortevlag, de raamsticker en natuurlijk het raambord. Ietwat meer classy varianten, want vaak is het ontwerp namelijk een doorvertaling van het geboortekaartje van het kleintje.

Het raambord is van deze items de bekendste variant en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij begrijpen dat wel! Vaak bestel je het raambord zelf en al van te voren (wanneer het geslacht en de naam al bij jullie bekend is natuurlijk), waardoor je - in stijl - direct aan de buurt kenbaar kan maken dat jullie kleintje is geboren. Naast het raambord kan je in stijl van het geboortekaartje ook een raamsticker of vlag bestellen.

Weet je wat extra leuk is bij deze items? Ze zijn gemakkelijk te hergebruiken. Laat het jaartal en teksten als ‘is geboren’ achterwege en toon ze weer aan de buurt bij de eerste verjaardag bijvoorbeeld.