Wandcirkels

Wat is nou een leukere manier om stijlvol en persoonlijk interieur te creëren dan met een wandcirkel? Deze echte eyecatcher wordt in allerlei verschillende, stijlvolle ontwerpen aangeboden waaruit je kunt kiezen.

Ook kun je zelf met het ontwerpen van een muurcirkel aan de slag te gaan. Je kunt bijvoorbeeld een eigen foto in combinatie met tekst ontwerpen. Op deze manier wordt het ontzettend makkelijk om een persoonlijk interieur te creëren.

Behangcirkel

Muurcirkels worden aangeboden in verschillende materialen. Behangcirkels zijn muurcirkels van behang en kun je ophangen door ze nat te maken met wat water. Ook zijn er zelfklevende behangcirkels, gedrukt op Gekkotex. Hoe deze kunnen worden opgehangen, spreekt voor zich.

Naast muurcirkels op behang, heb je de keuze uit andere materialen en montage. Zo ook uit dibond wandcirkels. Deze hebben een ophanghaak, daarvoor heb je enkel een schroef in de muur nodig. Dibond is een kunststof plaat met een aluminium toplaag, wat zorgt voor extra stevigheid. Dubbelzijdige tape kan gebruikt worden om Forex muurcirkels op te hangen, omdat ze erg licht van gewicht zijn.

Het materiaal van de wandcirkels wordt vaak gekozen op basis van voorkeur voor ophangsysteem en uitstraling. Voor een luxe uitstraling is aluminum (dibond) een goede keuze. 

Ronde wanddecoratie

Ronde wanddecoratie is onwijs hip. Het is belangrijk om te weten hoeveel ruimte er is voor de wanddecoratie. Bepaal eerst een plek voor de muurcirkel. Vervolgens meet je de muur op en bepaal je de gewenste afmetingen. Dit kun je doen door tape op de muur te plakken en dit vervolgens te meten.

Hierna kun je in de collectie muurcirkels kijken welke maat jij wil kiezen.

Muurcirkel kinderkamer

Muurcirkels zijn op verschillende plekken in huis op te hangen. Een muurcirkel woonkamer is ontzettend leuk, maar wat dacht je van een muurcirkel babykamer of muurcirkel kinderkamer? Deze wanddecoratie wordt aangeboden in verschillende stijlen. Zo zijn er muurcirkels met lieve dieren, schattige bloemen en stijlvolle illustraties.

Ook kun je ervoor kiezen om een persoonlijke foto of tekst op de muurcirkel te zetten. Bij Made for Moments zijn alle muurcirkels te bewerken in de online editor.

Bekijk alle muurcirkels, muurcirkels met foto of muurcirkels voor de babykamer.

banner wanddecoratie foto