Made for Moments > Prijzen en informatie geboortekaartjes met uitsnede

Alle informatie

Proefdruk

We adviseren altijd om een proefdruk te maken van je kaart om het ontwerp in het echt te kunnen beoordelen. We bieden een proefdruk met stans voor €4,95 aan. Neem hiervoor contact met ons op per mail.

Papiersoorten

Je kunt kiezen uit verschillende papiersoorten, met uitzondering van de papiersoort ivory gold. Elke papiersoort geeft zijn eigen effect aan het kaartje. Kies je voor één van onze luxe papiersoorten? Houd dan rekening met een prijstoeslag per kaartje.

Minimale oplage

De minimale oplage is 20 stuks.

Prijzen

Als je een oplage met uitsnede wil bestellen, betaal je een toeslag bovenop de drukwerkkosten. De opstartkosten zijn €15,00 en voor de stans rekenen we €0,65 per kaart. Je profiteert van onze staffelkorting. Prijzen worden berekend aan de hand van de oplage per versie. Wij hanteren de volgende staffels: 5 - 49 kaarten,  50 - 99 kaarten, 100 - 199 kaarten en 200+. Hoe meer kaartjes, hoe lager de stuksprijs.

Levertijd

De levertijd bedraagt 3-5 werkdagen na het voldoen van de betaling - die ontvang je per mail. Deze levertijd geldt zowel voor een proefdruk als de oplage.

Enveloppen (vooraf bestellen)

Enveloppen kan je gemakkelijk zelf via onze website bestellen. Deze worden niet meegeleverd met de kaarten en dien je dus apart te bestellen.. Dit kan ook vooraf, zodat je ze vast kunt voorzien van de adressen!