ster
Eenvoudig te personaliseren in de online editor
ster
Gratis welkomstpakket bij eerste proefdruk
ster
Al het drukwerk in één stijl. Van sticker tot welkomstbord
kerst goed doel
WWF
WWF staat midden in het veld om natuur te beschermen en herstellen. Van Limburgse rivieren tot Amazone regenwoud, van Caribisch koraal tot Afrikaanse wildlife. Met de poten in de modder: dóen is wat zij doen. Maar de wereld veranderen kan niemand alleen. Daarom slaan ze de handen ineen met lokale partners. En verbinden ze mensen, bedrijven en overheden, die ze samen in beweging brengen.
kerst goed doel
Nationaal Ouderenfonds
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor ouderen in Nederland. Zij geloven in de kunst van het samen ouder worden en de kunst van het ouder zijn. Zij stimuleren ouderen om bewust sociaal actief te blijven. Meer dan 590.000 mensen voelt zich zelfs ernstig eenzaam! Voor deze mensen heeft een klein gebaar een grote impact. Dankzij deze steun kunnen ze ouderen helpen om anderen te ontmoeten en meer plezier te hebben in het leven.
kerst goed doel
Make-A-Wish
Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle kinderen tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen ze door hun allerliefste wens te vervullen.

Kerstkaart maken