Made for Moments > Naamkaartjes laten personaliseren

Naamkaartjes laten personaliseren

Maak de tafelschikking voor jullie bruiloft helemaal compleet met naamkaartjes in dezelfde stijl als de trouwkaart. Wil jij je helemaal kunnen focussen op de bruiloft plannen? Dan nemen wij het naamkaartjes maken voor je uit handen, door deze voor jou te personaliseren! Vul het aanvraagformulier in en alle stappen volgen vanzelf: van aanvraag tot bestelling.

Ons aanbod

Naamkaartje zonder folie

Ieder naamkaartje is uniek. Je dient daarom per naam een ontwerp aan te maken, die je opslaat in je eigen collectie. Je kunt gemakkelijk kopietjes aanmaken in de editor, onder ‘Bestand’ links bovenin. Zo hoef je steeds enkel de naam aan te passen. Je dient de ontwerpen vervolgens één voor één in het winkelmandje te plaatsen. Je betaalt de stukprijs van het kaartje. Heb je veel kaartjes of vind je het fijn als wij dit doen? Lees dan hieronder verder voor de werkwijze en het aanvraagformulier.

Naamkaartje met folie

Ieder naamkaartje is uniek. Echter is het bij kaarten met folie niet mogelijk om 1 stuk per ontwerp te bestellen, in verband met de luxe afwerking en opstartkosten. We hanteren hierbij een minimale oplage van 10 stuks. Je kunt naamkaartjes met folie daarom enkel bestellen door onderstaand aanvraagformulier in te vullen.

 
Werkwijze
  • 1. Sla het ontwerp van jullie trouwkaart op in je eigen collectie.
  • 2. Maak zelf een naamkaartje, kies er een uit onze collectie of selecteer in het aanvraagformulier een bijpassend ontwerp op maat voor €13,95. We horen graag waar je keuze naar uit gaat.
  • 3. Maak een excel bestand en vul alle namen onder elkaar in één kolom in. Geen excel? Maak dan een word- of text bestandje aan met alle namen onder elkaar.
  • 4. Vul het aanvraagformulier in en upload het (excel) bestand.
  • 5. We sturen je een bevestiging met een overzicht van de kosten en een digitaal voorbeeld van het naamkaartje ter akkoord.
  • 6. Na akkoord ontvang je een betaalverzoek om de betaling te voldoen. Hierna nemen we de kaartjes in productie.
 
Meer info

Prijzen

De prijs van de naamkaartjes wordt berekend aan de hand van de drukwerkkosten en de handeling voor het personaliseren en bestellen van de kaartjes. De drukwerkkosten zijn afhankelijk van het aantal, het formaat, het gekozen papiersoort en de eventuele luxe afwerking met folie. Bij het drukwerk profiteer je van een staffelkorting: hoe meer kaartjes je besteld, hoe goedkoper de stukprijs van het kaartje wordt.


 De handelingskosten worden berekend aan de hand van het aantal kaartjes dat je wil bestellen, deze kosten zijn vanaf €25,00. Nadat je het aanvraagformulier volledig hebt ingevuld, kunnen wij een kostenoverzicht voor je maken.

Levertijd

We proberen altijd binnen één werkdag terug te komen op jouw aanvraag. Indien deze volledig is ingevuld en wij aan de slag kunnen met het ontwerp en het personaliseren, kunnen we de kaartjes snel leveren. We informeren je hierover per mail.

 
  • Heb je kaartjes zonder folie? Dan bedraagt de levertijd 2-3 werkdagen nadat je de betaling voldaan hebt.
  • Heb je kaartjes met folie? Dan bedraagt de levertijd 4-6 werkdagen nadat je de betaling voldaan hebt.
Bekijk ook

Zelf trouwdrukwerk maken Naamkaartjes collectie Aanvraag bijpassende kaartjes

Aanvraagformulier personaliseren naamkaartjes
trouwhuisstijl bohemian flowers
naamkaartje bordeaux goudfolie
naamkaartjes