Exclusief

By ALBOE.nl

Lieve hartjes in pasteltinten, geometrische dieren en watercolour-verfstrepen: de geboortekaartjescollectie van Kim en Ilonka van mamaplatform ALBOE.nl is helemaal on trend! Kim en Ilonka leverden de inspiratie, de designers van studio hipDesign ontwierpen de kaartjes. En nu mogen ze gaan shinen op jullie deurmat!

De collectie

Geboortekaartje olifant
Geboortekaartje waterverf
Geboortekaartje vosje
Geboortekaartje houten ster
Geboortekaartje poes
Geboortekaartje houten hartje
Geboortekaartje hertje
Geboortekaartje vosje
Geboortekaartje jongen
Geboortekaartje hertje
Geboortekaartje watercolour
Geboortekaartjes hartjes
Geboortekaartje meisje
Romantisch geboortekaartje
Geboortekaartje hartjes
Geboortekaartje waterverf

Het geboortekaartje van Ilonka

Samen met de designers van studio hipDesign ontwierp Ilonka haar geboortekaartje. Ilonka gaf aan wat ze mooi vond en de studio maakte hier een geheel van. Om het kaartje helemaal af te maken koos Ilonka een schattig houten hartje dat ze op haar kaartjes heeft geplakt. We bieden zowel houten hartjes als sterretjes aan, en ook een heleboel leuke strikjes om je kaartje te versieren. Ook voor jou maken onze designers trouwens graag een kaartje op maat!

De collectie: achter de schermen!

Maandenlang zijn Kim en Ilonka samen met de studio bezig geweest met de exclusieve alboexhipdesigncollectie, en nu kunnen jullie de kaartjes eindelijk online bestellen! In deze prachtige video zie je Ilonka’s reis door de zwangerschap, de backstage-beelden én de eerste dagen met baby Mason.

Over Kim & Ilonka

"Al ruim twintig jaar zijn we de allerbeste vriendinnen. Van de speeltuin tot de middelbare school tot jongensdrama tijdens onze puberjaren: we hebben het allemaal samen meegemaakt. Jaren later zijn we samen ALBOE begonnen en amuseren we wekelijks tienduizenden vrouwen door simpelweg te zijn wie we zijn. We schrijven persoonlijke blogs, maken video’s en vloggen over alledaagse onderwerpen - maar proberen ook taboes te doorbreken. Het leven van een moeder is namelijk fantastisch, maar gaat niet altijd over rozen en dat mag bespreekbaar zijn wat ons betreft."

"Het is heel bijzonder om in e-mails, privéberichten en reacties te lezen hoeveel vrouwen we wekelijks motiveren, inspireren en steunen. We kunnen nog steeds niet bevatten dat wij - twee doodnormale vrouwen uit het zuiden van een land - een verschil kunnen maken in de levens van deze mama’s. Dat gevoel is onbeschrijfelijk."

Kim en Ilonka op Instagram

Met dagelijkse foto's van haar té schattige dochter Mila, plaatjes met toffe outfits en updates over leuke uitjes met het gezin, vermaakt Kim van ALBOE.nl dagelijks haar meer dan 30.000 volgers!
Naar Kims Insta

Ook Ilonka deelt haar avonturen over de zwangerschap en inmiddels het moederschap via Instagram. De komende maanden kun je ongetwijfeld heel veel babyspam op haar account verwachten!
Naar Ilonka's Insta

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: