Made for Moments > Kinderen delen op social media

“Ik vind dat mijn kind het zelf moet kunnen beslissen of hij gedeeld wil worden of niet” en “Ik wil dat de foto’s of video’s van mijn kinderen niet in verkeerde handen terecht komen” zijn veelgenoemde redenen om het niet te doen. Toch geeft de helft van de ondervraagden ook aan het een lastig vraagstuk te vinden. Met name factoren als ‘trots’ en ‘het op de hoogte houden van’ worden als redenen gegeven kinderen, al dan niet met een afgeschermd profiel, te delen op social media.

Een klein percentage (12%) kiest voor een openbaar profiel waarop hun kids herkenbaar te zien zijn. Als wij deze groep de waarom-vraag stellen, geeft de meerderheid aan dit te doen omdat zij "gewoon super trots" zijn. Maar ook redenen als "Omdat mijn reallife vrienden geen interesse tonen" en "Vanwege familie die we nu amper zien", worden gegeven. 

-------------
Made for Moments maakt met haar vooruitstrevende en unieke kaarten momenten zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments is al ruim 18 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events.

Bron: madeformoments.nl
Bij publicatie van dit persbericht: Made for Moments vermelden en linken 
Deze afbeeldingen mogen rechtenvrij gebruikt worden: download afbeeldingen

-------------