Een vraag die we veel voorbij zien komen, namelijk: babynamen inspiratie met de letter J. Wij snappen dat wel, heel veel leuke namen beginnen namelijk met een ‘J’. Kijk maar eens om je heen…

Jongensnamen met een J Meisjesnamen met een J Bijzondere namen met een J Bijbelse namen met een J

Namen met een J

Dagelijks zien we natuurlijk heel wat babynamen voorbij komen, daarin is geregeld een naam met de J te zien. Veel mensen vinden de J een mooie letter om te schrijven, vandaar dat dit ook een populaire letter is om een naam mee te beginnen. Hoewel we namen met een L vaak mooi vinden klinken, krijgt de letter J de voorkeur als het gaat om schrijven. Ook in de top 10 van populairste babynamen zijn er zowel bij jongens, meisjes als in de genderneutrale categorie veel populaire namen met een J te zien. Bij jongensnamen staat James op nummer 10 van populairste namen en domineert Julia al jaren de top bij de meisjesnamen.

In het genderneutrale rijtje zijn er zelfs een aantal namen die met een J beginnen te zien. Genderneutrale namen zijn namen die evenvaak aan jongens als aan meisjes worden gegeven. Babynamen Jonne, Jaël Jessy en Jaimy zijn daarin heel populair.

Bekijk alle nieuwe en populaire geboortekaartjes van dit moment.

Favoriete geboortekaartjes van onze klanten

Babynamen met een J

Zijn jullie dus specifiek op zoek naar babynamen met een J? Laat je dan zeker inspireren op deze pagina. We laten je hieronder verschillende rijtjes zien met namen die starten met de letter J. We tonen daarin niet standaard ‘alle’ namen met een J, simpelweg omdat we jullie graag blijven inspireren. Wij maakten dus een selectie van namen die (weer) helemaal van nu zijn, tijdloos zijn of die we vaak bij klanten voorbij zien komen.

Laat je inspireren voor je kaartje en bekijk de geboortekaartjes trends 2024.

Jongensnamen met een J

Hieronder vind je allerlei jongens namen met een J. Je bent zelf helemaal vrij in hoe je een naam uitschrijft op spelt. Vind jij het op een andere manier creatiever of mooier, dan is daarin geen goed of fout.

Jaeden
Jagger
Jaimy
Jack
Jake
James
Jax
Jaxx
Jay
Jens
Jent
Jep
Jeppe
Jesper
Jesse
Jethro
Jibbe
Jidde
Jim
Jimi
Jimme
Jip
Jippe
Jitse
Joah
Joas
Joe
Joekie
Joep
Joes
Joeve
Jones
Joppe
Josh
Josse
Jules
Juliën
Julius
Juno
Jur
Jurre
Juul

Mooie geboortekaartjes met een J

Meisjesnamen met een J

Uiteraard kunnen de meisjes namen met een J niet ontbreken op deze pagina. Ook leuk: een tweede extra naam met de letter J bijvoorbeeld. Laat je zeker inspireren door instaand rijtje:

Jace
Jacky
Jada
Jagger
Jaël
Jaimy-Mae
Janna
Jazz
Jeanine
Jennah
Jente
Jessie
Jet
Jette
Jill
Jip
Jitte
Jo
Jodie
Joë
Joelle
Joes
Joey
Jolie
Joni
Josie
Jula
Juli
Julia
Juliette
June
Juni
Juniper
Juul
Juultje
Juune

Bijzondere jongensnamen met een J

Jagger
Jent
Joa
Jeppe
Joddo
Julan

Bijzondere meisjesnamen met een J

Joosje
Jolie
Janne
Japke
July
Juna

Bijbelse jongensnamen met een J

Jadon
Jael
Jake
Jakim
Jakob
Jason
Joram
Joppe
Jona
Job
Joas
Jetro
Jari
Justus
Juda
Josua

Bijbelse meisjesnamen met een J

Jada
Jara
Jona
Jiska
Juda
Josa
Jutta
Josa
Josia
Julia
Junia
Judit
Jora