Er is binnenkort iemand jarig en jij zoekt een origineel verjaardagscadeau; maar waar moet je beginnen? Geen paniek, wij helpen je op weg! Want als je écht wat persoonlijks wilt geven, dan is er natuurlijk niets leuker dan een gepersonaliseerd verjaardagscadeau. Wij zetten een paar ideeën voor je op een rij.

Gepersonaliseerde chocolade wikkels

Is de jarige een echte zoetekauw? Dan weten we zeker dat dit persoonlijke verjaardagscadeau hoog op zijn of haar verlanglijstje staat. Wat dacht je van een Tony's Chocolonely chocolade reep met gepersonaliseerde wikkel? Je kunt de kleuren, het patroontje, de tekst en ja, zelfs de smaak zelf kiezen.

Modulaire foto wanddecoratie

Je hebt vast nog wel een paar mooie foto’s van jullie twee op je telefoon staan. Foto’s van vroeger, van een vakantie of andere leuke herinneringen. Deze kun je perfect gebruiken voor een verjaardagscadeau met foto. Met deze modulaire foto wanddecoratie maak je een mooie collage die de jarige zelf gemakkelijk aan de muur kan hangen.

Onze favoriete cadeaus

Gepersonaliseerde mok

Of je nou een koffie of een theeleut bent, mokken heb je nooit genoeg. Hoe leuk om de jarige dan te verrassen met een mok met foto, naam of grappige tekst? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en het oor ook nog een kek kleurtje geven.

Tegeltjes

Van een kleurrijk tegeltje fleurt toch iedereen op? Je hebt ze in allerlei kleuren en printjes, met of zonder tekst, de keuze is reuze! Houdt ze van een cocktail, dan is dit trendy color blocking cocktail club tegeltje in roze en blauw misschien wat voor haar. Is hij een echte koffiedrinker, dan is dit gekleurde tegeltje met tekst "but first coffee" tegeltje een goede keus. Natuurlijk kun je ook je eigen tegeltje maken, met je favoriete foto erop en tekst toevoegen. Leuk en origineel cadeau, toch?

Gepersonaliseerde wijnglazen

Op zoek naar een persoonlijk verjaardagscadeau en ben je ook nog eens een super creabea? Verras de jarige met zelf beschilderde (wijn)glazen! Het enige wat je nodig hebt is wat glaswerk, glas- & porseleinstiften en azijn om het glas mee te ontvetten. Versier vervolgens alle glazen, laat ze goed drogen en tada! Een super gepersonaliseerd cadeau voor de jarige, en een heerlijk middagje fröbelen voor jou.

Zelfgemaakt wijnetiket

Als er iets niet mag ontbreken op het lijstje van gepersonaliseerde verjaardagscadeaus, dan is het wel een zelfgemaakt wijnetiket. Zet er bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op of een foto van jullie samen. Tip: koop de favoriete wijn van de jarige en leg die een nachtje in een bak met water. Haal het originele etiket eraf en droog de fles af. Plak het gepersonaliseerde etiket erop en voilà! Het perfecte cadeau.

Op zoek naar nog meer gepersonaliseerde cadeaus voor in huis? Bekijk de leukste foto- en wanddecoratie van Made for Moments.

cadesusAlle gepersonaliseerde cadeaus