Made for Moments > Luxe geboortekaartje in pocketfold

Luxe geboortekaartje in pocketfold

Maak de verzending van jullie geboortekaartje super speciaal en kies voor een pocketfold. Bundel het geboortekaartje samen met bijvoorbeeld een foto en communicatie over kraambezoek in een mooie omslag. Bekijk de collecties voor een pocketfold hieronder. Staat de gewenste stijl er niet tussen? Neem dan gerust contact op met de studio, we helpen je graag! Van ieder design kunnen we een pocketfold samenstelling maken.

Do It Yourself

Pocketfolds zijn DIY. Je kunt een proefdruk bestellen van alle kaartjes én een pocketfold, om dit vast een keer te oefenen en om het resultaat in het echt te ervaren. Onderaan deze pagina kan je de pocketfolds per stuk bestellen. Tip! Bestel een mooie goudkleurige of matzwarte paperclip in druppelvorm bij de kaartjes.

POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD
POCKETFOLD

Langwerpige pocketfolds | 12,5 x 18,5 cm

 

Wat is een pocketfold?

Het geboortekaartje van jouw kleintje is een van de meest bijzondere kaartjes in je leven. Je kondigt hiermee nieuw leven aan en dat verdient alle aandacht! Een pocketfold is een luxe omslag voor het geboortekaartje van jullie kindje. De pocketfold vul je aan de linkerkant met een mini poster van het geboortekaartje (enkelzijdig bedrukt). Aan de rechterkant kan je losse kaartjes insteken, zoals een mooie foto van de kleine en een uitnodiging voor een kraamfeest.

Verschillende pocketfolds

Bij Made for Moments bieden we verschillende formaten en kleuren pocketfolds aan. Een pocketfold is geschikt voor kaartjes met de volgende formaten: vierkante kaarten van 13 x 13 cm of kleiner (de maat van de pocketfold is 14,5 x 14,5 cm). Kies je voor rechthoekig? Dan kan je kiezen voor kaarten van  11,4 x 17,1 cm of kleiner (de maat van de pocketfold is 12,5 x 18,5 cm).  Envelopformaten 16 x 16 cm en 15,6 x 22 cm zijn geschikt voor het verzenden van de pocketfold.

Pocketfold tips

• Houd er bij het verzenden van de pocketfolds rekening mee dat de envelop wat zwaarder is dan normaal. Eén postzegel is waarschijnlijk niet voldoende. Weeg de complete proefdruk even en je weet het zeker.
• Sluit de pocketfold met een mooi touw (met bijpassend label) of een sluitzegel in de stijl van de kaart.
• De pocketfolds zijn DIY. Dat betekent dat je de kaartjes zelf in de pocketfold mag plakken en insteken.
• De pocketfolds kunnen niet zonder envelop verzonden worden. Envelopformaten 16 x 16 cm en 15,6 x 22 cm zijn geschikt voor het verzenden van de pocketfold.

 

Filters
Wis alle filters