>

Gratis enveloppen

 

Bij het bestellen van kerstkaarten of nieuwjaarskaarten naar vrienden en familie zijn de enveloppen gratis. Deze actie geldt voor geselecteerde kleuren enveloppen en bijpassend bij de kaart in de winkelwagen. Kerst save the date kaarten, kerst verhuiskaarten en kerst zwangerschapsaankondiging bevatten niet automatisch de gratis enveloppen van de actie. Je hebt daar wel recht op! Bestel jij een van deze collectiekaarten? Stuur ons dan zeker een mailtje met je ordernummer en het e-mailadres waarmee je besteld hebt, dan regelen wij de rest. De actie is geldig van 6 oktober 2022 tot en met 10 januari 2023.

>

Ontwerphulp

 

We helpen je graag bij het ontwerpen van je kaart. We letten hierbij op de uitlijning, het gebruik van lettertypes en of foto's goed tot ze recht komen. We werken hier met collectiekaarten en jullie persoonlijke wensen. We kunnen je alleen helpen als de kaarten nog niet zijn besteld. Staan ze klaar in je eigen colletie? Geef ons gerust een seintje om mee te kijken.

>

Bestelling en verzenden

 

Nadat je ontwerp helemaal naar wens is kan je kaarten bestellen. Als je kiest voor een pakketzending naar 1 adres is de levertijd 1 werkdag en met folie of andere luxe afwerking 2-3 werkdagen.

Kies je er voor om de kaarten rechtstreeks naar vrienden en familie te sturen lees hier hoe het werkt.