ster
Eenvoudig te personaliseren in de online editor
ster
Gratis welkomstpakket bij eerste proefdruk
ster
Al het drukwerk in één stijl. Van sticker tot welkomstbord
gratis enveloppen
Gratis enveloppen

Bij het bestellen van kerstkaarten of nieuwjaarskaarten ontvang je gratis luxe kerst enveloppen! Deze actie geldt voor geselecteerde envelopkleuren, welke automatisch getoond worden tijdens het bestelproces. Maak bijpassende sluitstickers om het helemaal af te maken.

kerst goed doel
Donatie aan goede doelen

Kerst is de tijd van geven en delen. Bij elke kerstkaart- en nieuwjaarskaarten bestelling steun je een goed doel met €1,-. Kerst is een periode waarin velen van ons stilstaan bij wat we hebben en hoe we anderen kunnen helpen die het minder goed hebben. Het totaalbedrag wordt op 10 januari 2024 evenredig verdeeld onder de gekozen goede doelen. Hier hoef je niets voor te doen.

direct verzenden
Direct versturen naar geadresseerden

Nadat je ontwerp helemaal naar wens is kan je kaarten bestellen. Als je kiest voor een pakketzending naar 1 adres is de levertijd 1 werkdag en met folie of andere luxe afwerking 2-3 werkdagen. Kies je er voor om de kaarten rechtstreeks naar vrienden en familie, lees het stappenplan om het gemakkelijk zelf te laten versturen.

ontwerphulp
Ontwerphulp

We helpen je graag bij het ontwerpen van je kaart. We letten hierbij op de uitlijning, het gebruik van lettertypes en of foto's goed tot ze recht komen. We werken hier met collectiekaarten en jullie persoonlijke wensen. We kunnen je alleen helpen als de kaarten nog niet zijn besteld. Staan ze klaar in je eigen colletie? Geef ons gerust een seintje om mee te kijken.

zakelijk bestellen
Zakelijk bestellen

Bij Made for Moments kan je op factuur bestellen. We checken vooraf de gegevens en zullen het account handmatig op factuur zetten. Jij kunt de kaart(en) bestellen via de website en bij het afrekenen hoef je geen betaalwijze te kiezen. Maandelijks wordt er een factuur gestuurd van geplaatste orders.

kerstorders
Grote order van 250+ kaarten

Wil je meer dan 250 kaarten bestellen? Neem dan even contact op met Birre. Zij is dé contactpersoon als het gaat om grote, zakelijke kerstkaartenorders en maakt met liefde een offerte op maat voor je. De kaarten zelf uitdelen / versturen of het uitbesteden aan ons, beide is mogelijk.