Made for Moments > Bijzonder mooie geboortekaartjes Little Dutch

- PERSBERICHT -

Bijzonder mooie Little Dutch geboortekaartjes collectie

Kaartenwebshop Made for Moments en baby- en kinderlabel Little Dutch Little Dutch slaan handen ineen, met als resultaat: een bijzonder mooie collectie geboortekaartjes.

Negenmaandenbeurs, RAI Amsterdam - 26 februari 2020

Woensdag 26 februari werd in samenwerking met Little Dutch de gloednieuwe collectie geboortekaartjes van Made for Moments gelanceerd. Op basis van de verschillende collecties babytextiel van Little Dutch heeft Made for Moments zo’n 45 exclusieve geboortekaartjes ontworpen. Waar Little Dutch ontzettend groot is in het maken van o.a. babytextiel met mooie, unieke prints, weet Made for Moments keer op keer de klant te raken met haar mooie kaarten. Dat de twee merken elkaar hebben gevonden, is dus geen verrassing.

Kaartenwebshop Made for Moments laat zich inspireren door de volgende collecties van Little Dutch: Pure, Pure & Nature, Ocean, Lily Leaves en Spring Flowers. De designs van deze Little Dutch collecties zijn een grote inspiratie voor illustrator en vormgever Loes van Made for Moments: “De fijne en gedetailleerde illustraties van Little Dutch zijn super geschikt voor onze geboortekaartjes. Een enorm gevarieerde collectie met originele tinten, die helemaal klopt.

Op de Negenmaandenbeurs in de RAI Amsterdam is de collectie afgelopen woensdag gelanceerd. Vanaf dat moment zijn de kaartjes en bijpassende sluitstickers te bestellen op madeformoments.nl/little-dutch. Uiteraard zijn ouders in spé, net zoals bij alle andere kaarten van Made for Moments, zelf vrij om het ontwerp te wijzigen naar eigen smaak met de handige ontwerptool.


Bron: madeformoments.nl

Bij publicatie van dit persbericht of het gebruik van de rechtenvrije foto's Made for Moments en Little Dutch vermelden en linken naar madeformoments.nl/little-dutch

Rechtenvrije beelden

We hebben vijf rechtenvrije beelden beschikbaar gesteld om te gebruiken. Download hier de beelden.

Made for Moments

Made for Moments maakt met kaarten en lifestyle-items jouw moment zo speciaal mogelijk. Trouwen, een kind krijgen, afstuderen of een afscheid: het zijn momenten die het leven vormen. Made for Moments biedt met haar producten de mogelijkheid om deze momenten nog meer betekenis te geven. Made for Moments [voorheen HipDesign] is al ruim 17 jaar een begrip als het gaat om kaarten met exclusieve designs voor alle life events.

Little Dutch

De missie van Little Dutch is om bij te dragen aan de belangrijke vormende jaren van een kind. Ze ontwikkelen stijlvolle, maar functionele, textielproducten en speelgoed, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staat. Ieder jaar lanceert Little Dutch een nieuw thema en een textielcollectie. 2020 staat in het teken de natuur: van de onderwaterwereld tot aan sierlijke bloemetjes. Op Instagram inspireert het merk je dagelijks met een prachtige persoonlijke beelden.