Made for Moments > Geboortekaartje trends voor 2020 | Made for Moments

Dit zijn de geboortekaartjes trends voor 2020

Ben jij op zoek naar geboortekaartjes volgens de laatste trends? Wij nemen je graag mee door onze nieuwe collectie geboortekaartjes voor 2020! Voordat wij, de makers van Made for Moments, aan de slag gaan met het ontwerpen van nieuwe collecties geboortekaartjes, laten we ons graag inspireren. Inspiratie doen we niet alleen op door te kijken naar geboortetrends, maar we bezoeken ook (kunst)beurzen door heel Europa, lezen interieurblogs en kijken naar trends in fashion. We vertalen deze trends vervolgens door naar geboortekaartjes.

To the moon and back

Wat je de laatste tijd veel ziet zijn elementen uit de hemel, zoals: de zon, maan en sterren. Niet alleen op (geboorte)kaartjes, maar ook in babykamers en op babykleding. Wij snappen deze trend wel en gebruiken dit graag als inspiratie. We worden er zelfs zó blij van, dat we speciaal voor deze trend een extra houten vormpje hebben ontwikkeld, namelijk: het maantje. Dit soort hemellichaam-illustraties maken een kaartje niet alleen zacht en lief, maar het heeft ook iets magisch. Een prima uitgangspunt voor de aankondiging van jullie grote kleine wonder…

geboortekaartje maan sterretjes
geboortekaartje maan sterretjes
geboortekaartje maan sterretjes
geboortekaartje maan sterretjes

Welcome to the jungle

We kunnen er geen genoeg van krijgen: jungle designs. Deze designs zijn te herkennen aan de groene bladeren, dierenillustraties en hebben een stoere uitstraling. Super geschikt voor kleine avonturisten. Wat deze kaartjes zo bijzonder maakt? Dat zijn de watercolor illustraties. Watercolor is een methode om illustraties te schilderen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt hierbij voornamelijk gebruik gemaakt van water en verf. Ook wel aquarel genoemd. Deze illustraties zijn speciaal gemaakt voor deze collectie geboortekaartjes. De verschillende groentinten maken deze geboortekaartjes lekker uitgesproken en nét even wat anders. Durven jullie dit aan?

geboortekaartje jungle
geboortekaartje jungle
geboortekaartje jungle
geboortekaartje jungle

Let it bloom

Zo bijzonder en stijlvol: geboortekaartjes met bloemen. De fijn geïllustreerde bloemen en het bijna handgeschreven lettertype zorgen voor een klassieke uitstraling. Dit in combinatie met frisse zachte keuren maken deze geboortekaartjes opvallend trendy en helemaal van nu. Met name de geboortebloem-collectie is er eentje waar we ontzettend trots op zijn. Elke maand heeft namelijk zijn eigen geboortebloem. Op basis daarvan hebben wij een eigen geboortebloem-geboortekaartjes collectie ontworpen. Geef op deze manier het kaartje van jullie kleintje nóg meer betekenis.

geboortekaartje floral
geboortekaartje floral
geboortekaartje floral
geboortekaartje floral

Less is more

Minimalisme maakt al jaren een opmars. Een stijl die is overgewaaid vanuit Scandinavië en is terug te zien in zowel fashion als interieurstyling. Ergens komt deze trend ook samen met de behoefte om maatschappelijk verantwoord te leven: we maken bewustere keuzes. Je kan dit natuurlijk interpreteren op verschillende manieren. Wij vonden dit een uitgelezen kans om vooral de naam van jullie kleintje op het kaartje te laten spreken. Deze collectie is te herkennen aan de combinatie van trendy kleuren, het gebruik van (goud)folie en fijne lettertypes.

geboortekaartje kleur
geboortekaartje kleur
geboortekaartje kleur
geboortekaartje kleur

Liefs Evy