Made for Moments > Geboortekaartje trends voor 2019 | Made for Moments

Dit zijn de geboortekaartjes trends voor 2019

Net terug uit New York om de nieuwste trends te spotten! Een fantastische reis vol inspiratie die ik graag met jullie deel. Dat goudfolie een prachtige finish is die past in de huidige trends, werd nogmaals bevestigd. Goud is een universele keuze voor jongens en meisjes! Daar worden wij erg blij van. Bij onze geboortekaartjes met folie werken we daarom graag met goud, maar ook met zilver en koper. En we blijven dol op dieren! In elke stijl zien we deze terug. Heel avontuurlijk met tijgers, leeuwen en toekans maar ook vosjes, vogels, olifantjes en flamingo's..

A lovely shine: ga voor goudfolie!

Goudfolie is een prachtige finish om mee te werken. We houden ervan om kleine details en ook tekst te voorzien van een folielaag. Je kunt een kaartje kiezen uit onze folie-collectie en deze zelf bewerken in de editor. Wij hebben aan de elementen op deze kaartjes de keuze voor folie toegevoegd. Je kunt deze elementen schalen, draaien en verplaatsen en of kopiëren. Met één druk op de knop wijzig je een goudfolie naar koperfolie of zilverfolie. Wil je aan jouw eigen design ook folie toegevoegd hebben? Stuur ons een berichtje of bel één onze vormgevers 085 - 043 80 90. Bekijk de collectie.

geboortekaartje meisje goudfolie
geboortekaartje jongen goudfolie
geboortekaartje meisje goudfolie
geboortekaartje jongen goudfolie

Super stoer: okergeel

Okergeel is een super stoere kleur die wij gebruiken in combinatie met zwart of wit. We hebben een collectie silhouet geboortekaartjes gemaakt waarbij we het gezin centraal hebben gezet. Hier is ook ruimte voor de grote broer(s) en / of zus(sen). Is het jullie derde meisje of krijgen jullie een tweede zoon? Alle combinaties zijn mogelijk! We kunnen werken met kort haar, het haar op een staartje of een leuke knot. Een stoer geboortekaartje dat bij jullie past. Wij helpen je graag met het perfecte ontwerp! Bekijk de collectie.

geboortekaartje okergeel
geboortekaartje okergeel
geboortekaartje okergeel
geboortekaartje okergeel

Ga voor gave botanische geboortekaartjes

De kinderkamer trend van 2019 is botanisch! Met een jungle thema kun je vele kanten op. Onze vormgevers hebben prachtige illustraties gemaakt van tijgers, toekans, kolibries, olifanten en giraffen. We maken het stoer voor kleine avonturiers met veel groen, blauw en zwart. Ook voor de meisjes is dit thema helemaal van nu! In combinatie met poedertinten, peach en zacht gele tinten blijft het lief. Kies een kaart uit de collectie en wijzig de tekst naar jouw favoriete lettertype en kleur. Bekijk de collectie.

geboortekaartje botanisch
geboortekaartje botanisch
geboortekaartje botanisch
geboortekaartje botanisch

We love those spring and summer vibes

Heerlijk die fluitende vogels en de zon op je gezicht... De lente komt eraan! Daarom hebben we een prachtige selectie geboortekaartjes lente-zomer gemaakt. Schattige lieve hartjes, zachte kleuren, veel groen, wit en watercolour. Kies jij voor de dieren van de boerderij of ga je voor het thema jungle geboortekaartjes? Geboortekaartje met bloemen en kleine blaadjes, regenboogkaartjes en leuke silhoueten. Wij worden er helemaal blij van! Jij ook? Bekijk de collectie.

geboortekaartje lente zomer
geboortekaartje lente zomer
geboortekaartje lente zomer
geboortekaartje lente zomer

Liefs Evy

 


 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: