Made for Moments > Luxe kaartjes

Luxe kaartjes

Naast de reguliere collectie hebben we veel mogelijkheden om een kaartje extra speciaal te maken. We bespreken graag de mogelijkheden.

Luxe kaartsoort

Ontwerp met folie (goud, zilver, koper, rosé en zwart)

We hebben meerdere collecties met foliekaartjes. De teksten en elementjes die op dit ontwerp al in folie staan, kan je gemakkelijk zelf aanpassen. Ook de foliekleur kan je wijzigen - met de keuze in goud, zilver, koper, rosé of zwart. Voor een ontwerp kan je één foliekleur selecteren. Wil je meer teksten of elementjes in foliedruk? Daar heb je ons bij nodig! Stuur dan een mailtje naar studio@madeformoments.nl en wij passen het voor je aan.

Heb je een ander kaartje bij ons gevonden of ben je zelf aan de slag gegaan en wil je folie toepassen? Laat het ons per mail weten en we zetten jouw kaartje om naar een kaartje met foliedruk! Het is nog niet mogelijk om dit zelf te doen. Hier heb je één van onze makers voor nodig.

Ontwerp met stans (uitsnede)

Een stanskaart is een ontwerp met een uitsnede, in de vorm van een hart of cirkel, waardoor je een mooie doorkijk in de kaart creëert. We hebben hier een speciale collectie voor ontworpen, die je via de buttons hieronder kan bekijken. Wil je aan de slag met een van deze ontwerpen? Klik op de kaart en vraag het ontwerp aan. Wij plaatsen het ontwerp in jouw collectie, zodat je deze zelf kunt bewerken. Let op: bij het bestellen heb je onze hulp nodig! Stuur een mailtje naar studio@madeformoments.nl en geef aan van welk ontwerp in jouw account we een proefdruk (of de oplage) mogen bestellen, op welk formaat en op welk papiersoort.

Ontwerp met ronde hoeken

We hebben meerdere designs met ronde hoeken in onze collecties: geboortekaartjes en trouwkaarten. Heb jij een kaartje met rechte hoeken, maar wil je deze graag met ronde hoeken bestellen? Je kunt dit zelf aanpassen bij 'Achtergrond' in de editor!

Kalkpapier (calco)

Kalkpapier, ook wel calco genoemd, is een melkwit en semi-transparant papiersoort (110 grams). Door de transparantie van het papier, bedrukken we deze enkel aan één zijde. Dit papiersoort is perfect voor een inlegvel van licht gewicht en als aanvulling op het ontwerp van de hoofdkaart. We denken graag met je mee om beide kaarten bij elkaar aan te laten sluiten. Interesse? Een proefdruk kost € 4,95. Als je een oplage op calco wil bestellen, betaal je een toeslag bovenop de drukwerkkosten. De opstartkosten zijn € 20,00 en voor het materiaal rekenen we € 0,25 toeslag per kaart bovenop de reguliere prijs. Let op: bestellen gaat per mail.

 

Luxe extra's

Ontwerp met houten elementje of strikje

Heb je een kaartje gevonden met een mooi detail in de vorm van een houten elementje of satijnen strikje? Deze is zichtbaar op jouw ontwerp als je hiermee bezig bent in de editor. Het elementje wordt natuurlijk niet gedrukt. Je kan deze elementjes er los bijbestellen via deze pagina. Bij de proefdruk kan je hier een samplesetje van bijbestellen in het bestelproces.

Pocketfold

Een pocketfold is een luxe omslag voor het geboortekaartje van jullie kindje of uitnodiging van jullie bruiloft. De pocketfold vul je aan de linkerkant met een mini poster van het geboortekaartje of trouwkaart (enkelzijdig bedrukt). Aan de rechterkant kan je losse kaartjes insteken, zoals een mooie foto van de kleine of het programmakaartje.

Bekijk hier de pocketfolds voor geboorte of hier voor trouwen.

Los label aan kaartje

Maak het kaartje super speciaal door er zelf een label aan te maken. Zet hier bijvoorbeeld de trouw- of geboortedatum op of druk een foto op dit label. Bekijk hier onze geboorte DIY-labels én tutorial. Labels voor trouwkaarten kan je hier terugvinden. Bevestig de labeltjes in stijl aan het kaartje met een paperclip of splitpen.