Made for Moments > Luxe kaartjes

Luxe kaartjes

Naast de reguliere collectie hebben we veel mogelijkheden om een kaartje extra speciaal te maken. We bespreken graag de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Ontwerp met stans (uitsnede)

Een stanskaart is een ontwerp met een uitsnede, in de vorm van een hart of cirkel, waardoor je een mooie doorkijk in de kaart creëert. We hebben hier een speciale collectie voor ontworpen, die je via de buttons hieronder kan bekijken. Wil je aan de slag met een van deze ontwerpen? Klik op de kaart en vraag het ontwerp aan. Wij plaatsen het ontwerp in jouw collectie, zodat je deze zelf kunt bewerken. Let op: bij het bestellen heb je onze hulp nodig! Stuur een mailtje naar studio@madeformoments.nl en geef aan van welk ontwerp in jouw account we een proefdruk (of de oplage) mogen bestellen, op welk formaat en op welk papiersoort.

Ontwerp met folie (goud, zilver, koper en rosé)

We hebben meerdere collecties met foliekaartjes. De teksten en elementjes die op dit ontwerp al in folie staan, kan je gemakkelijk zelf aanpassen. Ook de foliekleur kan je wijzigen - met de keuze in goud, zilver, koper en rosé. Voor een ontwerp kan je één foliekleur selecteren. Wil je meer teksten of elementjes in foliedruk? Daar heb je ons bij nodig! Stuur dan een mailtje naar studio@madeformoments.nl en wij passen het voor je aan.

Regulier of eigen ontwerp met folie

Heb je een ander kaartje bij ons gevonden of ben je zelf aan de slag gegaan en wil je folie toepassen? Laat het ons per mail weten en we zetten jouw kaartje om naar een kaartje met foliedruk! Het is nog niet mogelijk om dit zelf te doen. Hier heb je een van onze makers voor nodig: studio@madeformoments.nl

Ontwerp met houten elementje of strikje

Heb je een kaartje gevonden met een mooi detail in de vorm van een houten elementje of satijnen strikje? Deze is zichtbaar op jouw ontwerp als je hiermee bezig bent in de editor. Het elementje wordt natuurlijk niet gedrukt. Je kan deze elementjes er los bijbestellen: www.madeformoments.nl/extra En bij de proefdruk kan je hier een samplesetje van bijbestellen in het bestelproces.

Tweeluik, drieluik, uniek formaat

Wil je een uniek kaartje, dat niet in onze standaardcollectie zit? We denken graag met je mee in de mogelijkheden. Zet je wensen op de mail (studio@madeformoments.nl) en de makers komen snel bij je terug met een reactie.

Extra soft touch

Ben je op zoek naar een kaart met foliedruk én een matte look? Dat kan! We helpen je graag bij deze speciale combinatie. De kaart wordt, voordat de folie wordt aangebracht, voorzien van een mat laminaat. Dit laminaat zorgt voor een matte uitstraling, heeft een zachte toplaag en maakt de kaart iets steviger. Interesse? Een proefdruk kost € 9,90. Als je een oplage met soft touch wil bestellen, betaal je een toeslag bovenop de drukwerkkosten. De opstartkosten zijn € 20,00 en voor het materiaal rekenen we € 0,25 per kaart. Soft touch is enkel mogelijk op het papiersoort coated karton. Let op: bestellen gaat per mail. Heb je vragen over de softtouch en wil je een proefdruk? Laat het ons weten.

Calco

Calco is een melkwit en semi-transparant papiersoort (110 grams). Door de transparantie van het papier, bedrukken we deze enkel aan één zijde. Dit papiersoort is perfect voor een inlegvel van licht gewicht en als aanvulling op het ontwerp van de hoofdkaart. We denken graag met je mee om beide kaarten bij elkaar aan te laten sluiten. Interesse? Een proefdruk kost € 4,95. Als je een oplage op calco wil bestellen, betaal je een toeslag bovenop de drukwerkkosten. De opstartkosten zijn € 20,00 en voor het materiaal rekenen we € 0,25 toeslag per kaart bovenop de reguliere prijs. Let op: bestellen gaat per mail.