Made for Moments > Een proefdruk van je geboortekaartje

Een proefdruk van je geboortekaartje

Voordat je je definitieve kaartjes bestelt, raden we je aan om een proefdrukje van je geboortekaartje te bestellen. Zo kun je zien hoe je kaartje er in het echt uitziet, hoe de kleuren uitkomen en of je blij bent met het formaat van je kaartje en de gekozen papiersoort. De papiersoort die je kiest heeft namelijk veel invloed op de look en feel van je geboortekaartje. Lees daarom voor je een proefdrukje bestelt meer over onze papiersoorten, of neem contact op met onze klantenservice voor advies.

Proefdruk reguliere collectie geboortekaartjes

Bij Made for Moments kan je de eerste proefdruk voor € 1 bestellen. Dit is een echte afdruk van jullie ontworpen kaartje. Zo kan je de kwaliteit, formaat en papierkeuze zelf beoordelen voordat je de bestelling doet. Wil je hierna nog meer proefdrukken bestellen? Dat kan! Dan betaal je wel de stukprijs van het kaartje. Dit staat aangegeven in het bestelproces. Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 1-2 werkdagen. Naar België soms een week.

Dit ontvang je bij een proefdruk

● Echte afdruk van jouw geboortekaartje
● Envelop naar keus voor het kaartformaat
● Voorbeelden van alle 29 envelopkleuren
● Voorbeelden van de 7 papiersoorten

Proefdruk van een geboortekaartje met goudfolie, zilverfolie of koperfolie

Geboortekaartjes met foliedruk staan in een speciale collectie geboortekaartjes met folie. Na het ontwerpen van de geboortekaart kan je een proefdruk aanvragen. Je ontvangt hierbij een setje met alle envelopkleuren. Als je meerdere proefdrukken wilt van verschillende folies kan je een kopie maken van het kaartje en de kopie voorzien van een andere foliekleur. Je kan beide kaartjes in een keer bestellen. De eerste proefdruk is €2,50, de proefdrukken daarna kosten € 4,95. Dit staat aangegeven in het bestelproces. Wil je van je huidige kaartje een foliekaart maken? Neem gerust contact met ons op! Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 2-3 werkdagen. Naar België soms een week.

Dit ontvang je bij een proefdruk

● Echte afdruk van jouw geboortekaartje met folie
● Envelop naar keus voor het kaartformaat
● Voorbeelden van alle 29 envelopkleuren

Proefdruk met echte strikjes of houten vormpjes

Mocht je een proefdruk bestellen van een kaart uit onze echte strikjes en houten vormpjes collectie, dan wordt het voorbeeld vormpje niet meegedrukt! Wil je graag weten hoe jouw proefdruk er uit komt te zien met een echt elementje? Bij het bestellen van de proefdruk of kaarten staat in het bestelproces de mogelijkheid om het voorbeeldsetje te selecteren. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Hoe bestel je een proefdrukje?

Kies je favoriete kaartje en maak 'm helemaal op zoals jij wil. Vervolgens klik je op 'voorbeeld bekijken' en - als je tevreden bent - op 'verder met bestellen'. Kies dan voor 'proefdruk bestellen'. Je kiest dan het formaat, de papiersoort en de kleur van de envelop die je in het echt wilt zien. Bestel je voor 18.00 uur, dan wordt de proefdruk nog diezelfde werkdag gedrukt.

In je account kun je trouwens altijd terugvinden op welk formaat en op welke papiersoort je je proefdrukje hebt laten drukken. Ben je vergeten je proefdrukje op te slaan? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je bestelling alsnog in je account!

Bezorging van je proefdrukje

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar jullie verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 1-2 werkdagen. In België soms een week. Om je gerust te stellen: van buitenaf is niet te zien hoe je geboortekaartje eruit ziet of welke naam erop staat ;) Meer informatie over bezorging vind je op deze pagina.

Je ontvangt het proefdruksetje één keer. Heb je het setje met envelopkleuren,- en papiersoorten niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, dan sturen we het na.

lieve geboortekaartjes profdruk
geboortekaartjes proefdruk
Made for Moments geboortekaartjes