Made for Moments > Een proefdruk van je geboortekaartje

Een proefdruk van je geboortekaartje

Voordat je je definitieve kaartjes bestelt, raden we je aan om een proefdrukje van je geboortekaartje te bestellen. Zo kun je zien hoe je kaartje er in het echt uitziet, hoe de kleuren uitkomen en of je blij bent met het formaat van je kaartje en de gekozen papiersoort. De papiersoort die je kiest heeft namelijk veel invloed op de look en feel van je geboortekaartje. Lees daarom voor je een proefdrukje bestelt meer over onze papiersoorten, of neem contact op met onze klantenservice voor advies.

Wat zit er allemaal in je proefdrukpakket?

★ Een echte afdruk van jullie geboortekaartje(s)
★ Voorbeelden van de 22 envelopkleuren die we aanbieden
★ Voorbeelden van de 6 papiersoorten waar je uit kunt kiezen
★ Een envelop in de kleur van je keus

Hoe bestel je een proefdrukje?

- Kies je favoriete kaartje en maak 'm helemaal op zoals jij wil.

- Klik daarna op 'voorbeeld bekijken' en - als je tevreden bent - op 'verder met bestellen'.

- Kies dan voor 'proefdruk bestellen'. Je kiest dan het formaat, de papiersoort en de kleur van de envelop die je in het echt wilt zien.

- Bestel je voor 18.00 uur, dan wordt de proefdruk nog diezelfde werkdag gedrukt.

In je account kun je trouwens altijd terugvinden op welk formaat en op welke papiersoort je je proefdrukje hebt laten drukken. Ben je vergeten je proefdrukje op te slaan? Neem dan contact met ons op, dan zetten we je bestelling alsnog in je account!

Bij hipDesign kun je een eerste proefdruk voor €1 bestellen. Wil je meer dan één proefdrukken bestellen, dan kan dat natuurlijk! Je betaalt dan wel de stukprijs van het geboortekaartje, maar dit wordt uiteraard helder gecommuniceerd in het bestelproces.

Bezorging van je proefdrukje

Het proefdrukpakketje wordt per brievenbuspost naar jullie verzonden, dit duurt in Nederland ongeveer 1-2 werkdagen. In België soms een week. Om je gerust te stellen: van buitenaf is niet te zien hoe je geboortekaartje eruit ziet of welke naam erop staat ;) Meer informatie over bezorging vind je op deze pagina.

Je ontvangt het proefdruksetje één keer. Heb je het setje met envelopkleuren,- en papiersoorten niet ontvangen? Neem gerust contact met ons op, dan sturen we het na.

Premium sample set

Echte strikjes en echte houten vormpjes
Mocht je een proefdruk bestellen van een kaart uit onze echte strikjes- en houten vormpjes-collectie, dan wordt het voorbeeld-vormpje niet meegedrukt! Wil je graag weten hoe jouw proefdruk er uit komt te zien met een echt elementje? Bestel dan bij je proefdruk een premium sample set (€3,95). In deze set ontvang je van elk kleur strikje en van elk houten vormpje een voorbeeld. Zodat je thuis kan zien welk elementje het leukste bij jouw geboortekaartje past!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: