Made for Moments > Over ons

Studio hipDesign

Welkom bij studio hipDesign. We stellen ons graag aan je voor! We zijn een enthousiast team van 6 hippe vrouwen die elke dag bezig zijn met het maken van hippe kaartjes. Voor elk levensmoment hebben we mooie collecties gemaakt en daarom vind je in onze online kaartenwinkel volop keuze aan geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen verjaardag en jubileum, rouwkaarten en wenskaarten. We zijn vijf dagen per week - maandag tot en met vrijdag - bereikbaar van 8.30 - 17.30 uur, mail of bel 0412 - 67 66 88 want wij helpen je graag met al je vragen.
Als extra service kun je ons woensdagavond bellen op 06 - 5343 5151 en zijn we voor rouwdrukwerk altijd op dit nummer bereikbaar.

Waarom onze passie voor kaarten? We zijn vormgevers die graag mooie kaartjes maken die andere blij maken. We willen graag dat de belangrijke momenten in je leven blijvende mooie herinneringen zijn. Je uitnodiging verjaardag, geboortekaartjes en je trouwkaart spelen een rol in die beleving. En wij zijn er voor jou om dat te realiseren.

Studio hipDesign

Ons team

Samen vormen we een hecht team en vullen we elkaar aan daar waar nodig is. Motiveren, feedback geven, tijd investeren in trends en vertrouwen hebben in elkaar geeft ons de ruimte om elke dag te genieten van ons vak. Daarom stellen we ons met trots aan je voor:

Evy
Evy

Evy houdt van ontwerpen, beauty, interieur , shoppen en bakken. Ze zit vastgekleefd aan haar IPhone, is onafscheidelijk van haar Macbook en vindt het heerlijk om op een luie zondag te Netflixen. Ze dwaalt uren rond op blogs, YouTube, Instagram en Pinterest en smelt weg bij mopshondjes. Heeft een 4 jarige creatieve grafische opleiding gevolgd en vindt werken met de Adobe pakketten een feest. Haar stijl is lief, clean en romantisch!

Lisanne
Lisanne

Lisanne is mama van Emmée en houdt van fietsen. Staat graag in de keuken en kookt het liefst voor een grote groep familie en vrienden. En trouwens haar cupcakes zijn heerlijk! Ze helpt je graag met het ontwerp van je kaart, maakt je wegwijs in onze online editor en zoekt uit waar je pakket is mocht je een beetje ongeduldig zijn ;-) Restyled geboortekaartje en helpt Renée met de doorvertaling van een complete trouwhuisstijl. Menukaarten, bedankt kaartjes, SAVE THE DATE en alles wat daarbij hoort. En heel belangrijk ze werkt altijd met een glimlach.

Lidy
Lidy

Lidy kijkt liever plaatjes dan dat ze leest. Is een echte beelddenker en een stoere vrouw die op de kunstacademie met haar passie voor illustreren precies op de juiste plek zat. Je kunt haar wakker maken voor monopoly, was vroeger een skater en luister nog steeds naar harde muziek. Gaat daarom graag naar een metal concert met altijd haar lipstick op zak en met de juiste look. Haar ontwerpen zijn prachtig uitgewerkt tot in de kleinste details. Houdt van stoere designs en zoekt graag naar trends die ze uitwerkt in een eigen stijl.

Marieke
Marieke

Marieke is in oktober bevallen van haar zoontje Guus, een gezellig lief manneke. Dat kan ook niet anders want Marieke houdt van gezelligheid, is regelmatig te vinden op festivals en wordt vrolijk van smileys. Mocht ze nog een vrij momentje hebben dan zit ze het liefst met een boek op de bank. Met haar grafische opleiding en haar talent voor organiseren zorgt zij voor structuur en overzicht op de afdeling. Maakt zij 'gezellige' uitnodigingen verjaardag en jubileum en is ze als 10 jaar een super fijne collega.

Renée
Renée

Renée is helemaal happy met haar twee katten en haar grote liefde Jasper. Ze viert vijf dagen non-stop carnaval en waait daarna graag uit aan het strand in Zeeland. Ze is super lief, collegiaal en haar stijl is ingetogen, klassiek en stijlvol. Trouwkaarten maken voor de mooiste dag van je leven is haar passie. Zij bezoekt trouwbeurzen, bruidswinkels, volgt bloggers en zit 's avonds op de bank met een prachtig trouwmagazine soms met een 'hugo'. Verdiept zich helemaal in het bruidspaar.

Leonne
Leonne

That's me.. Wat ben ik trots op onze studio en mijn hippe collega's. Ik ben altijd enthousiast, mijn hoofd vol ideeën, kan redelijk druk zijn en als dat te veel wordt moet ik echt een rondje rennen. Chaotisch, neurotisch en gepassioneerd zijn woorden die bij mij passen. Ik ben dol op mijn job en mijn gezin, moeder van twee, inmiddels grote jongens en vrouw van een drukbezet man. Ervaar elke dag als een cadeautje en vind het geweldig dat ik met mijn creaties mensen blij kan maken. Dit jaar maken we al 14 jaar kaarten in heel veel stijlen en voor verschillende momenten.

Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.30 uur zijn wij bereikbaar op 0412 - 67 66 88 of per mail. Heb je ons echt dringend nodig na deze tijden, bijvoorbeeld bij overlijden, dan kun je bellen naar 06 - 5343 5151. We zien graag je bestellingen, lezen of horen je vragen en weet dat wij net als jij willen dat jouw kaart helemaal naar wens is! Deel onze passie en maak er een mooie herinnering van.