Made for Moments > Bruiloft uitstellen | Bekijk hier jullie opties rondom trouwkaarten

Bruiloft uitstellen

Hebben jullie moeten besluiten de bruiloft uit te stellen of de dag anders in moeten vullen? Dat zal geen gemakkelijke beslissing zijn geweest. We zijn er voor je en helpen je graag waar mogelijk. Vragen? Neem in deze situatie gerust contact met ons op.

We hebben gemerkt dat stellen in deze situatie een keuze maken uit drie verschillende opties, namelijk:
- De bruiloft in zijn geheel verplaatsen naar een andere datum.
- Aangepast trouwen op de originele datum (met eventueel het feest op een later tijdstip).
- De bruiloft cancelen.

Voor alle gelegenheden hebben wij wat mooie en bijpassende kaarten voor jullie klaargezet. 

Bruiloft verplaatsen/cancelen

Omdat de bruiloft, zoals jullie die voor ogen hadden, niet door kan gaan op de originele datum kan je er voor kiezen om hem in zijn geheel te verplaatsen naar een andere datum. We raden jullie aan om de gasten in zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van jullie besluit, ook als er nog geen nieuwe datum bekend is. Dit kan bijvoorbeeld via de app, maar je kan er ook voor kiezen om het in stijl aan te pakken: stuur jullie gasten een officieel change the date kaartje. Of je er nu voor kiest om de bruiloft te cancelen of te verplaatsen, fysiek een kaartje te sturen of het via de app te laten weten, we hebben verschillende opties voor je klaargezet. Kijk op de pagina voor meer informatie.

Aangepast trouwen

Willen jullie - hoe dan ook - trouwen op júllie datum? Dat kunnen wij heel goed begrijpen. Veel leveranciers willen waarschijnlijk graag met jullie meedenken in de mogelijkheden, neem dus vooral contact met ze op. Met alle liefde willen ook wij jullie daar een handje bij helpen. Zo hebben we een complete 'wij zijn getrouwd' collectie ontworpen. Waarschijnlijk kunnen niet alle vrienden en familieleden bij jullie aangepaste bruiloft aanwezig zijn. Breng ze daarom naderhand op de hoogte met een mooie kennisgevingskaart. Je kan hier bijvoorbeeld aangeven wat alsnog jullie cadeauwensen zijn of dat jullie nog een groot feest willen geven om het samen te vieren op een later moment.

Jullie officiële trouwdatum niet onopgemerkt voorbij laten gaan

Wanneer jullie ervoor kiezen de bruiloft te verplaatsen, wil je jullie eigenlijke trouwdatum liever niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We kunnen ons voorstellen dat je je die dag misschien zelfs wel extra verdrietig voelt. We hebben daarom wat tips op een rijtje gezet, die jullie misschien helpen om van jullie eigenlijke trouwdag tóch iets bijzonders te maken. Proost bijvoorbeeld via Zoom, samen met een select gezelschap toch op de trouwdatum en bestel eten bij jullie favoriete restaurant. Vergeet dan natuurlijk niet te speechen voor elkaar ;-) Lees hier alle tips.

Trouwkaarten