Made for Moments > Valentijnsactie

Valentijnsactie

LOVE US en win

In het kader van de liefde verloten wij onder onze Facebookvolgers op 14 februari een cadeaucheque ter waarde van €350,00 te besteden bij Thermen Bussloo tot 14 februari 2016. Ben jij al fan van ons dan hoef je niets te doen en ding je automatisch mee naar deze prijs. Volg jij ons nog niet op facebook? Dan heb je de kans tot 14 februari 14:00 uur om ook mee te doen aan deze actie door ons te volgen. En natuurlijk houden we je op de hoogte van alle trends en stijlen rondom trouwen, geboorte en alle andere levensmomenten die je wilt delen met familie en vrienden. Wij kiezen op 14 februari een fan van hipDesign en nemen contact op met de winnaar. De cadeaucheque wordt toegestuurd en we maken de winnaar bekend op onze tijdijn.

 

LOVE printable

Alsjeblieft, een kadootje van hipDesign! Speciaal voor jullie heeft Belinda voor hipDesign een 'Love-printable' gemaakt. Een printable is een grote afbeelding die je kunt downloaden en waar je van alles mee kunt doen. Je kunt 'm bijvoorbeeld afdrukken op een kaartje en naar iemand opsturen. Of print de poster uit en plak hem met een washitape op je muur. Je kunt 'm ook op canvas drukken, of uitprinten en in een mooi lijstje stoppen. Be creative!

 

 

Liefs team hipDesign Lisanne, Marjolein, Marieke en Leonne. En... vergeet dus niet je geliefde te verrassen met Valentijn.