Made for Moments > Prijzen en informatie

Prijzen en Bezorging

Made for Moments biedt mooie wenskaarten aan. Er zijn vele mogelijkheden om de kaart te maken die bij jou en jouw dierbare past! Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met ons op.

Prijzen

Op de pagina van de door jou gekozen kaart kan je gemakkelijk met de prijscalculator de prijs per stuk en de totaalprijs berekenen. De prijs wordt gebaseerd op het formaat, je keuze voor Oud-Hollands of fotokaart papier en envelopkleuren.

Bezorging

Bij Made for Moments is het niet mogelijk om postzegels te kopen. Maar we willen het versturen van jouw kaartjes wel zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij een verzendservice aan. We zijn met onze verzendservice afhankelijk van PostNL.

Kosten directe verzending

Per geadresseerde zijn de kosten € 1,25 (exclusief drukkosten). Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is € 1,82.
Deze prijs is als volgt opgebouwd:
- Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram € 0,83)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 op telefoonnummer 085 - 043 80 04. Per e-mail zijn wij altijd bereikbaar, mail naar info@madeformoments.nl.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: