Made for Moments > Wenskaarten - Prijzen en Bezorging

Wenskaarten - Prijzen en Bezorging

Echte post is altijd leuker! Kies een kaart en verstuur een mooie, lieve of bijzondere boodschap naar vrienden of familie.

Prijzen

Op de pagina van de door jou gekozen kaart kan je gemakkelijk met de prijscalculator de (totaal)prijs berekenen. De prijs wordt gebaseerd op het formaat, de verzendwijze en de kleur envelop. Kies je voor een oplage, die je als pakket naar jezelf laat sturen? Dan profiteer je van onze staffelkorting. Dat betekent vanaf 2 kaartjes of meer de prijs per stuk lager wordt. Dit geldt niet als je kiest voor directe verzending.

Levertijd

Bestellingen op werkdagen voor 18:00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verzonden. In Nederland is de levertijd 1-2 werkdagen. Op maandag wordt er in Nederland geen briefpost geleverd. De levertijd naar België is 5-7 werkdagen.

Bezorging bij jou thuis

Wil je liever nog zelf iets met de hand op de kaart schrijven? Dan kan je de wenskaart(en) en envelopp(en) ook bij je thuis laten bezorgen. Je betaalt hierbij dus niet voor onze directe verzendservice. We werken met staffelkorting. Dat betekent vanaf 2 kaartjes of meer de prijs per stuk lager wordt. Bij bestellingen tot €25 wordt €1,95 verzendkosten gerekend. Bij verzending buiten Nederland tot €25 rekenen we €3,95 verzendkosten.

Kosten directe verzending

Bij Made for Moments is het niet mogelijk om postzegels te kopen, maar we willen het versturen van jouw kaartjes wel zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij een verzendservice aan, zodat de kaarten direct naar de geadresseerden worden verstuurd. We zijn met onze verzendservice afhankelijk van PostNL.

Per geadresseerde zijn de kosten €1,30 (exclusief drukkosten). Directe verzending buiten Nederland < 20 gram is €1,90. Deze prijs is als volgt opgebouwd:

- Postzegel (frankeerkosten Nederland tot 20 gram €0,91)
- Kaart in envelop steken
- Etiket printen en plakken op de envelop

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 uur tot 21:00 op telefoonnummer 085 - 043 80 04. Per e-mail zijn wij altijd bereikbaar, mail naar info@madeformoments.nl.